March 20, 20196 yr 2 hours ago, roksi said: <3 ko je sutra u nsu nek svrati od 21h do Puberaja na cugu i ejakulaciju nagomilane muzike
March 20, 20196 yr 10 hours ago, maheem said: <3 ko je sutra u nsu nek svrati od 21h do Puberaja na cugu i ejakulaciju nagomilane muzike vrtis? super! daj plejlistu!! ma salim se;)) ali okaci neki hajlajt ako stignes.
March 23, 20196 yr danas mi se nesto svadja. ali probacu da ne. umesto toga evo za mene novo otkrice via divna shio: Spoiler btw, do yourself a favour;) (znam da zvucim kao reklama ali pritipliz verujte na rec) ako stignete ponekad poslusajte shio cetvrtkom i decka joj mike-a utorkom. a tu su i podkasti. divni i pasionirani znalci poseban podstrek za ozije - please support your community radio + broadcasters.
March 23, 20196 yr 59 minutes ago, roksi said: danas mi se nesto svadja. ali probacu da ne. umesto toga evo za mene novo otkrice via divna shio: Hide contents btw, do yourself a favour;) (znam da zvucim kao reklama ali pritipliz verujte na rec) ako stignete ponekad poslusajte shio cetvrtkom i decka joj mike-a utorkom. a tu su i podkasti. divni i pasionirani znalci poseban podstrek za ozije - please support your community radio + broadcasters. 58 minutes ago, roksi said: Mojne se svadjash. Kakve tunjevine Idem oma da cekiram podcaste
March 23, 20196 yr 38 minutes ago, maheem said: Mojne se svadjash. Kakve tunjevine Idem oma da cekiram podcaste hahaha, e ovo je textbook razoruzavanje iz jednog poteza ok, necu veceras. barem obecavam da cu probati! ako nista, cekiraj im makar plejliste. bozanstven su duo. *kaze da kod kuce imaju masivnu kolekciju (sto se moze i pretpostaviti). posebna preporuka za majkov intervju sa nai palm, mada i komplet emisiju. btw, mr. foxov smooth talk (+ il pavone, m. monti) je sa poslednjeg charles bones-ovog breakfast show-a. a njega pratim neko vreme po tvojoj preporuci. he's bloody brilliant <3 edit: *shio Edited March 23, 20196 yr by roksi
March 23, 20196 yr 15 minutes ago, roksi said: hahaha, e ovo je textbook razoruzavanje iz jednog poteza ok, necu veceras. barem obecavam da cu probati! ako nista, cekiraj im makar plejliste. bozanstven su duo. *kaze da kod kuce imaju masivnu kolekciju (sto se moze i pretpostaviti). posebna preporuka za majkov intervju sa nai palm, mada i komplet emisiju. btw, mr. foxov smooth talk (+ il pavone, m. monti) je sa poslednjeg charles bones-ovog breakfast show-a. a njega pratim neko vreme po tvojoj preporuci. he's bloody brilliant <3 edit: *shio pustio sam poslednji mystic brew pa ću posle shio pa intervju sa nai palm a charles bones mi je baš šarmantan za jutro btw moj all nighter u četvrtak je prošao ok, nisam zadovoljan kompletnim pakovanjem jer sam poneo mnogo muzike koju nisam baš dobro preslušao pa tako i nisam imao mnogo brilijantnih ideja gde je spakovati al sve u svemu nije bilo loše, jedan live radio show na licu mesta pošto četvrtkom tamo nema đuske. drugari su super reagovali i podržali, pitali za pojedine tjune tako da mi je srce puno nego, zipa ovo sa gillesovog walla - drugi album Ronald Langestraata - Live:
March 23, 20196 yr 8 hours ago, maheem said: pustio sam poslednji mystic brew pa ću posle shio pa intervju sa nai palm a charles bones mi je baš šarmantan za jutro charles can be funny:)) Quote btw moj all nighter u četvrtak je prošao ok, nisam zadovoljan kompletnim pakovanjem jer sam poneo mnogo muzike koju nisam baš dobro preslušao pa tako i nisam imao mnogo brilijantnih ideja gde je spakovati al sve u svemu nije bilo loše, jedan live radio show na licu mesta pošto četvrtkom tamo nema đuske. drugari su super reagovali i podržali, pitali za pojedine tjune tako da mi je srce puno jej! javljaj obavezno ako ima negde snimak, pliz! Quote nego, zipa ovo sa gillesovog walla - drugi album Ronald Langestraata - Live: jos jedan! nisam to videla! jedva cekam thx x