Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, roksi said:

<3

ko je sutra u nsu nek svrati od 21h do Puberaja na cugu i ejakulaciju nagomilane muzike

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted
10 hours ago, maheem said:

<3

ko je sutra u nsu nek svrati od 21h do Puberaja na cugu i ejakulaciju nagomilane muzike

vrtis? super! :heart: daj plejlistu!! ma salim se;)) ali okaci neki hajlajt ako stignes.

Posted

danas mi se nesto svadja. ali probacu da ne. umesto toga evo za mene novo otkrice via divna shio:

Spoiler

btw, do yourself a favour;) (znam da zvucim kao reklama :D ali pritipliz verujte na rec) ako stignete ponekad poslusajte shio cetvrtkom i decka joj mike-a utorkom. a tu su i podkasti. divni i pasionirani znalci :heart: poseban podstrek za ozije - please support your community radio + broadcasters. 

Posted
59 minutes ago, roksi said:

danas mi se nesto svadja. ali probacu da ne. umesto toga evo za mene novo otkrice via divna shio:

Hide contents

btw, do yourself a favour;) (znam da zvucim kao reklama :D ali pritipliz verujte na rec) ako stignete ponekad poslusajte shio cetvrtkom i decka joj mike-a utorkom. a tu su i podkasti. divni i pasionirani znalci :heart: poseban podstrek za ozije - please support your community radio + broadcasters. 

58 minutes ago, roksi said:

Mojne se svadjash. Kakve tunjevine :hail:

Idem oma da cekiram podcaste

Posted (edited)
38 minutes ago, maheem said:

Mojne se svadjash. Kakve tunjevine :hail:

Idem oma da cekiram podcaste

hahaha, e ovo je textbook razoruzavanje iz jednog poteza :D ok, necu veceras. barem obecavam da cu probati!

ako nista, cekiraj im makar plejliste. bozanstven su duo. *kaze da kod kuce imaju masivnu kolekciju (sto se moze i pretpostaviti). posebna preporuka za majkov intervju sa nai palm, mada i komplet emisiju.

btw, mr. foxov smooth talk (+ il pavone, m. monti) je sa poslednjeg charles bones-ovog breakfast show-a. a njega pratim neko vreme po tvojoj preporuci. he's bloody brilliant <3

edit: *shio

Edited by roksi
Posted
15 minutes ago, roksi said:

hahaha, e ovo je textbook razoruzavanje iz jednog poteza :D ok, necu veceras. barem obecavam da cu probati!

ako nista, cekiraj im makar plejliste. bozanstven su duo. *kaze da kod kuce imaju masivnu kolekciju (sto se moze i pretpostaviti). posebna preporuka za majkov intervju sa nai palm, mada i komplet emisiju.

btw, mr. foxov smooth talk (+ il pavone, m. monti) je sa poslednjeg charles bones-ovog breakfast show-a. a njega pratim neko vreme po tvojoj preporuci. he's bloody brilliant <3

edit: *shio

pustio sam poslednji mystic brew pa ću posle shio pa intervju sa nai palm :)
a charles bones mi je baš šarmantan za jutro :D
btw moj all nighter u četvrtak je prošao ok, nisam zadovoljan kompletnim pakovanjem jer sam poneo mnogo muzike koju nisam baš dobro preslušao pa tako i nisam imao mnogo brilijantnih ideja gde je spakovati al sve u svemu nije bilo loše, jedan live radio show na licu mesta pošto četvrtkom tamo nema đuske. drugari su super reagovali i podržali, pitali za pojedine tjune tako da mi je srce puno :)

nego, zipa ovo sa gillesovog walla - drugi album Ronald Langestraata - Live:

54517926_10161839808385422_2760036797198

Posted
8 hours ago, maheem said:

pustio sam poslednji mystic brew pa ću posle shio pa intervju sa nai palm :)
a charles bones mi je baš šarmantan za jutro :D

charles can be funny:))

btw moj all nighter u četvrtak je prošao ok, nisam zadovoljan kompletnim pakovanjem jer sam poneo mnogo muzike koju nisam baš dobro preslušao pa tako i nisam imao mnogo brilijantnih ideja gde je spakovati al sve u svemu nije bilo loše, jedan live radio show na licu mesta pošto četvrtkom tamo nema đuske. drugari su super reagovali i podržali, pitali za pojedine tjune tako da mi je srce puno :)

jej! javljaj obavezno ako ima negde snimak, pliz!

nego, zipa ovo sa gillesovog walla - drugi album Ronald Langestraata - Live:

54517926_10161839808385422_2760036797198

:ohmy: jos jedan! nisam to videla! jedva cekam thx  x