roksi Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 2 hours ago, beyoncé said: šta je cenno? sad očekujem neku tešku glupost i imam prevremeni napad smeha i meni su gotivne te budaletine mislim da sam naletela negde na neku novu stvar od njih .... nađoh ma meni bilo smesno kako su i centrelinku (kroz koji se daje socijalna pomoc nezaposlenima) uspeli ozijevski da tepaju. to je cenno
maheem Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 19 minutes ago, roksi said: sinoć sam je okačio na fejsbuku
roksi Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 37 minutes ago, maheem said: sinoć sam je okačio na fejsbuku pec! ja sam bila na granici da kupim plocu samo zbog ove stvari. drzala sam lp u rukama al sam se ipak predomislila, da ipak prvo malo preslusam i ostale stvari sa albuma. mada bih kupila i samo zbog omota:)) super izgleda.
beyoncé Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 (edited) 10 hours ago, roksi said: ma meni bilo smesno kako su i centrelinku (kroz koji se daje socijalna pomoc nezaposlenima) uspeli ozijevski da tepaju. to je cenno aAa. tnx. meni bilo smešno što je tebi smešno, onako, zarazni napad smeha danas, drugo 1 hour ago, bradilko said: ustaću sutra +1 i uputiti kroz prozor prezriv pogled sivom novembru, proklet bio jedan od papagaja mi je drhtureći uleteo u sobu i delim očaj i gnezdo (kosu) s njim Edited November 18, 2018 by beyoncé
roksi Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 12 hours ago, beyoncé said: aAa. tnx. meni bilo smešno što je tebi smešno, onako, zarazni napad smeha danas, drugo uhh girma beyene... <3
Recommended Posts