Jimmy Kowalski Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Ne znam kako je moguce da mi se ovaj album sa 14 miliona pregleda tek sad prvi put pojavio u related videos, ali mi je drago da jeste..
roksi Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 ^ 'love those boys (cini mi se da ih je i @beyoncé kacila:) docarali su masu ozi stereotipa u nekoliko vestih a kao nista poteza. ali cenno !!
Takeshi Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 On 15.11.2018. at 18:08, maheem said: nemam pojma ko je al je ovo do jaja. fala takeshi. nije te bilo neko vreme... nisam ga ni ja posebno ispratio ali pomicao mi je prethodnih godina poneki video, talentovan momak. npr: ----- a sveze na youtube temu:
beyoncé Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 7 hours ago, roksi said: ^ 'love those boys (cini mi se da ih je i @beyoncé kacila:) docarali su masu ozi stereotipa u nekoliko vestih a kao nista poteza. ali cenno !! šta je cenno? sad očekujem neku tešku glupost i imam prevremeni napad smeha i meni su gotivne te budaletine mislim da sam naletela negde na neku novu stvar od njih .... nađoh
Recommended Posts