Ras Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) 13 minutes ago, kurjak92 said: boginja lomi i moli i benzinom poli' poli' pa zapali da izgori sve srce si joj dao i kod mene pao samo gubis vreme jer odgovor je ne Vozi i ne koci i sa mosta skoci skoci pa se davi i udavi se kod nje si prespavo sad u reku pravo samo gubis vreme jer odgovor je ne 5 minutes ago, Malkmus said: Broj pregleda jasno govori na čijoj je strani kvalitet. Moj like za Janu! Edited June 6, 2018 by Ras
roksi Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 1 minute ago, Ras said: Broj pregleda jasno govori na čijoj je strani kvalitet. Moj like za Jani! kvalitet ili popularnost, rase?!
kurjak92 Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Boginja 2Otvorila sam vrata rajačaure ih lepo kraseCrne oči pune suza, sijaju zbog bele masePune kase, Balkan Strasse, dil je gotov, nema nasNemačka nam je na meti, gdje su pare, dodaj gasNa motoru, fantomka na glavi, kažemNa motoru markirane stvari, kažemSkup je sport, a sama sam ga platilaHodala sam paklom kao feniks sam se vratilaUlica, broj, prate mi sve, vežu me sa aferamaHoće da nakače kontekst sa gudrom, sneg je opet SnežanaRepetiram, kalaša dva, zvuci u noćiČaura za, i ulica , ovu od sinoć sam ja častilaRefren2xJa dosta toga prošla sam i vidi dokle došla samJa ne znam šta je strah, to vidiš kad te pogledamNa rukama su Rolexi, a pucaju vas kompleksiO meni stalno pričate, a ja se ne menjam
Simon Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Мени некако задњи мало бљедуњав у односу на прва два која је издала под другим именом и овај на којем сурађује са Sussane.
James Marshall Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Ma ona je i sad lijepa, i biće lijepa dok je bude, žena van vremena, jedna od najdivnijih žena u istoriji ljudskog roda.
makaronee Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) zurle u modi! Edited June 7, 2018 by makaronee pc nepismenos'
Recommended Posts