beyoncé Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 5 hours ago, roksi said: Hide contents i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. jedan od omiljenih terapijskih videa! kako samo mazno glajdaju, mogu da ih gledam satima
Indy Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 5 hours ago, roksi said: Reveal hidden contents i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. Mnogo su lepe, ali sam sve vreme čekao da neka od njih padne (i povuče ostale za sobom)... Možda sam prosto zao.
roksi Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, beyoncé said: jedan od omiljenih terapijskih videa! kako samo mazno glajdaju, mogu da ih gledam satima isto. smooth as! kakav spoj zvuka i slike:) 29 minutes ago, Indy said: Mnogo su lepe, ali sam sve vreme čekao da neka od njih padne (i povuče ostale za sobom)... Možda sam prosto zao. btw, saznanje da su u pitanju kalifornijanke mi je bilo blago razocaravajuce buduci da sam zdravozagotovo bila u ubedjenju da su ozike. 2 hours ago, maheem said: watch this space oh, man, kakva ekipa. a tek od 5:28.. <3
beyoncé Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 5 minutes ago, roksi said: isto. smooth as! kakav spoj zvuka i slike:) btw, saznanje da su u pitanju kalifornijanke mi je bilo blago razocaravajuce buduci da sam zdravozagotovo bila u ubedjenju da su ozike. ja sam ih pak uvek videla samo kao california girls sve su pro naravno, a ova glavna je i svetski prvak u ne znam kojim disciplinama nažalost, jedna (mislim ona u zelenoj košulji, ko-koreografkinja spota) je stradala u terorističkom napadu (tunis, egipat? ne sećam se...), ali se (valjda) oporavila kad kod ozija... ovi su me malopre smejali strayan pušački rage
roksi Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 6 minutes ago, beyoncé said: ja sam ih pak uvek videla samo kao california girls sve su pro naravno, a ova glavna je i svetski prvak u ne znam kojim disciplinama nažalost, jedna (mislim ona u zelenoj košulji, ko-koreografkinja spota) je stradala u terorističkom napadu (tunis, egipat? ne sećam se...), ali se (valjda) oporavila no f way... nista od ovoga mi nije bilo poznato. Quote kad kod ozija... ovi su me malopre smejali strayan pušački rage so bloody typical & yep, so very, very strayan;))
beyoncé Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, roksi said: no f way... nista od ovoga mi nije bilo poznato. ma to sam jednom tražila da ih gledam kako voze pa pokupila usput svašta 1 hour ago, Host said: pa gde je youtube (radio)?
Indy Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 (edited) Ovo mi preporucio Spotify, ima taj dobrog ukusa... Edited May 10, 2018 by Indy
Recommended Posts