May 8, 20186 yr 5 hours ago, roksi said: Hide contents i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. jedan od omiljenih terapijskih videa! kako samo mazno glajdaju, mogu da ih gledam satima
May 8, 20186 yr 5 hours ago, roksi said: Reveal hidden contents i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. Mnogo su lepe, ali sam sve vreme čekao da neka od njih padne (i povuče ostale za sobom)... Možda sam prosto zao.
May 8, 20186 yr 1 hour ago, beyoncé said: jedan od omiljenih terapijskih videa! kako samo mazno glajdaju, mogu da ih gledam satima isto. smooth as! kakav spoj zvuka i slike:) 29 minutes ago, Indy said: Mnogo su lepe, ali sam sve vreme čekao da neka od njih padne (i povuče ostale za sobom)... Možda sam prosto zao. btw, saznanje da su u pitanju kalifornijanke mi je bilo blago razocaravajuce buduci da sam zdravozagotovo bila u ubedjenju da su ozike. 2 hours ago, maheem said: watch this space oh, man, kakva ekipa. a tek od 5:28.. <3
May 8, 20186 yr 5 minutes ago, roksi said: isto. smooth as! kakav spoj zvuka i slike:) btw, saznanje da su u pitanju kalifornijanke mi je bilo blago razocaravajuce buduci da sam zdravozagotovo bila u ubedjenju da su ozike. ja sam ih pak uvek videla samo kao california girls sve su pro naravno, a ova glavna je i svetski prvak u ne znam kojim disciplinama nažalost, jedna (mislim ona u zelenoj košulji, ko-koreografkinja spota) je stradala u terorističkom napadu (tunis, egipat? ne sećam se...), ali se (valjda) oporavila kad kod ozija... ovi su me malopre smejali strayan pušački rage
May 8, 20186 yr 6 minutes ago, beyoncé said: ja sam ih pak uvek videla samo kao california girls sve su pro naravno, a ova glavna je i svetski prvak u ne znam kojim disciplinama nažalost, jedna (mislim ona u zelenoj košulji, ko-koreografkinja spota) je stradala u terorističkom napadu (tunis, egipat? ne sećam se...), ali se (valjda) oporavila no f way... nista od ovoga mi nije bilo poznato. Quote kad kod ozija... ovi su me malopre smejali strayan pušački rage so bloody typical & yep, so very, very strayan;))
May 8, 20186 yr 1 hour ago, roksi said: no f way... nista od ovoga mi nije bilo poznato. ma to sam jednom tražila da ih gledam kako voze pa pokupila usput svašta 1 hour ago, Host said: pa gde je youtube (radio)?