March 13, 20187 yr Btw gde je topik Svastara?! Ovo je izgleda bilo sjajno: Womadelaide 2018 (Nisam bio.... moj poslednji Womad je bio 1998:( ) I Kamasi Washington! Mada mi zvuci najbolje opis za Anoushku Shankar... Cenim da je nesto na ovu temu...
March 13, 20187 yr hehehe;)) super mu je ovaj poslednji mix. prsti draguljima;) love za guap! Spoiler a grooveman spot u tesli semplovao: <3
March 13, 20187 yr 14 hours ago, Indy said: Btw gde je topik Svastara?! Ovo je izgleda bilo sjajno: Womadelaide 2018 (Nisam bio.... moj poslednji Womad je bio 1998:( ) I Kamasi Washington! sjajan lajnap! isto, propustila i ove godine:( nikako da mi se poklopi (uvek mi bude bas bizibizi period). blago adelajcanima, blago @beta kentauri!
March 13, 20187 yr 23 minutes ago, roksi said: hehehe;)) super mu je ovaj poslednji mix. prsti draguljima;) love za guap! Hide contents hehe jeste je l ima negde da se skinu njegove emisije?
March 13, 20187 yr 3 minutes ago, maheem said: hehe jeste je l ima negde da se skinu njegove emisije? stvarno ne znam, ja ga pratim samo preko mixclouda. ako nadjes, pliz, javi (i ja cu).