Indy Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Nai Palm, mlada piromanka <3 ... nomen est omen.
maheem Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 +1 primetio sam da me Gil često rasplače u poslednje vreme
beyoncé Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 25 minutes ago, Majo said: jao taj bendžamin <3 kakvo idiosinkrastično, neadaptirano i tragično stvorenje. kreštalo sa dna u antagonizmu sa svim na svetu. razljutiću idolopoklonike, ali meni je on >> od pozera waitsa. digresija: biserno dugme iz naslova me pak podseti na sjajan dokumentarac o istoriji čilea i vodi koja pamti. vredi pogledati. sviđa mi se i ovo 4 hours ago, cvrlle said:
Indy Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Jest' kad bismo se mi idolopoklonici tek tako ljutili. Samo ti uzivaj.
Lancia Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 23 minutes ago, beyoncé said: jao taj bendžamin <3 kakvo idiosinkrastično, neadaptirano i tragično stvorenje. kreštalo sa dna u antagonizmu sa svim na svetu. razljutiću idolopoklonike, ali meni je on >> od pozera waitsa. Verovatno si gledala, al' ajde:
Recommended Posts