Jimmy Kowalski Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 44 minutes ago, roksi said: mada moze i na hit godine +1 Sjajna je Melanie..
roksi Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: +1 Sjajna je Melanie.. meni isto:) uvek autenticna. kakva interpretacija afro blue-a... otelovljenje svakog tona <3
Jimmy Kowalski Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 45 minutes ago, roksi said: meni isto:) uvek autenticna. kakva interpretacija afro blue-a... otelovljenje svakog tona <3 E to. Toliko puta obradjivana pesma, i mislis nema vise sanse da te neko bas odusevi svojom verzijom, a onda se pojavi ona i toliko je ucini svojom. Carobno.. Do sada mi je omiljena bila Glasperova verzija sa Erykom Badu, ali sada bogami ne mogu da se odlucim.
roksi Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 9 hours ago, Jimmy Kowalski said: E to. Toliko puta obradjivana pesma, i mislis nema vise sanse da te neko bas odusevi svojom verzijom, a onda se pojavi ona i toliko je ucini svojom. Carobno.. Do sada mi je omiljena bila Glasperova verzija sa Erykom Badu, ali sada bogami ne mogu da se odlucim. jep! super je erykina verzija al je ovde melanie ipak malkice sije, barem meni (to posto govorimo o savremenijim interpretacijama). mozda jer je malo mracnije i sustinskije. zvuci kao puls.. sad me podseti na erykinu 'maiyshu'. odoh da je pustim:) 7 hours ago, Host said: Kad mi je dosta i jazza i hip hopa pustim malo hip jazz hopa pametno;))
Recommended Posts