MancMellow Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 što me podseti....super je fora sa celim albumom 1 spotom, ali kačim zbog "Don't Try" koja počinje na 15:00
beyoncé Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 mislim da mi se više sviđa chaz bundick od toro y moi
MancMellow Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 pa dobro, nije problem Mislim, Toro Y Moi repertoar je...ima 5 žanrova
beyoncé Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 ma mislila sam konkretno na prethodna 2 posta
roksi Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 6 hours ago, MancMellow said: (plus, me love me some northern soul moves ) nije bas ns ali danas malo nezniji pocetak dana uz (veoma kasnu!) prvu kafu
MancMellow Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 dobar jutar "This video is not available" :(
roksi Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 hello there, pommies;)) oh no! da probamo opet (ako ni ovo ne radi, u pitanju je sugary sweet "One Step Ahead (Remastered)", Aretha Franklin)
Jimmy Kowalski Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Ovaj drugi ti radi. Na onom prvom prikaze preview sliku, ali nece da ucita..
MancMellow Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) Da da, ovaj radi ali više nije skroz "one step ahead", sad je i ovde već sreda E da, da nastavim sa hitovima Wigan Casina Edited December 5, 2017 by MancMellow
roksi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 53 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovaj drugi ti radi. Na onom prvom prikaze preview sliku, ali nece da ucita.. thx! meni ovde, na kraju sveta, radi - za divno cudo. filtriraju ovde prilicno revnosno, na racun kopirajta+raznoraznih licenci. deseava se da za nesto sto ovde okacite, moram da potrazim alternativu - spotifaj ili sl. (ne znam da l' bi se moj kompatriota, indy, slozio? pa ako navrati, da podeli ) 43 minutes ago, MancMellow said: Da da, ovaj radi ali više nije skroz "one step ahead", sad je i ovde već sreda eh..
Recommended Posts