Indy Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 ^^Roksi, Charlotte je fenomenalna! I tek posle par preslušavanja sam ukačio da je to cover Freddie Hubbardovog Red Claya (nisam uspeo nigde da pronađem konkretnu informaciju u tom smislu, ali to je ta melodija, kao što je i gitarski cover Jack Wilkinsa...) Evo još 1 spota (ista pesma, ali video) Charlotte Dos Santos, zaslužuje...
roksi Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 ^^Roksi, Charlotte je fenomenalna! I tek posle par preslušavanja sam ukačio da je to cover Freddie Hubbardovog Red Claya (nisam uspeo nigde da pronađem konkretnu informaciju u tom smislu, ali to je ta melodija, kao što je i gitarski cover Jack Wilkinsa...) Evo još 1 spota (ista pesma, ali video) Charlotte Dos Santos, zaslužuje... super sto si okacio:) mnogo bolji snimak od onog sto sam okacila; taj moj zvuci kao iz bureta - stoji mi u favoritima na jutjubetu skoro tisucu leta pa drugi nisam ni probala da trazim. (btw, komplet 'colors' serija je odlicna!) istina, ista je melodija. ja sam je prvo otkrila kroz charlottu pa me to dovelo do jack wilkinsa ( ) al nisam cackala dalje (a trebalo je!) da bi dosla do fredija. tako da super, hvala za info:)
Indy Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 (btw, komplet 'colors' serija je odlicna!) Sad gledam, neverovatno koji talent... samo sipa.
Recommended Posts