Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted

izela mi pesma mozak od ranog jutra.

Posted

Mozda je i bilo ali nema veze, ionako od jutros ide na repeat. Cuh kod GP na odlozenom.

Posted (edited)

E sad jebiga... čak i oni imaju bolje pesme, izeš ovo ako ćemo kačiti komercijalni drek (posebno bez neke priče ili obrazloženja).

Edited by Indy
Posted

Опет долазимо до музичких укуса и о томе нема расправе. Теби се свиђа понекад једно мени друго и то је тако, заобиђеш ако не одговара. Приче и образложења нема овдје пуно на теми и немам уопште намјеру да образлажем на овој теми свој избор.

Posted

Ne radi se tu o ukusu, nego o tome da (muzikom koja se npr. može čuti na svakoj komercijalnoj radio stanici bilo gde na planeti) oduzimaš vreme koje možemo da odvojimo na praćenje ove teme. 

Cupkam i ja ponekad uz popularni hit na radiju, nisam ja iznad toga, i padne mi čak i na pamet da to okačim ovde, ali bi me bilo sramota od tipičnog auditorijuma koji (u većini postova) ima u stvari nešto zanimljivo da kaže, ili da otvori neka nova, manje otvarana vrata.

Posted

Nisam neki mega fan Cepelina, ali ova stvar im je genijalna, padnem na dupe svaki put kad je čujem na radiju ili tako negde.