Indy Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Takođe i vi meni, mada sam slušao muziku koja vas je dostojno reprezentovala. (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!)
roksi Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Takođe i vi meni, mada sam slušao muziku koja vas je dostojno reprezentovala. <3 (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!) killa basovi! btw, stize(stigao) novi!
Indy Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 killa basovi! btw, stize(stigao) novi! Slušam ja to na spotifaju. Tamo je i moja omiljena pesma A Fan's Mail (Tron Song Suite II) (posvećena Thundercatovoj mački). Kažu da liči na nešto od Daft Punk (Something About Us)... A to od Daft Punka je malko nalik na The Ballad of Dorothy Parker od Princea... btw čekirajte bass na toj poslednjoj stvari... zayeblo i Thundermačora...)
maheem Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 mnogo drag experiment (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!) super bass al super su i "Isley Brothers" bubnjevi
roksi Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 mnogo drag experiment da i meni veoma drag experiment. mada sam ga ja otkrila naopacke, prvo preko king britovog remixa:)
Nebojsa Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 longstreth + solange, (meni barem) potpuno neocekivano i mnogo bitnije - sjajno!. kom su se svidjali dirty projectors, topla preporuka za novi album s 3-4 masterpisa -> gorenavedeno + keep your name i little bubble za pocetak.
Recommended Posts