February 26, 20178 yr Takođe i vi meni, mada sam slušao muziku koja vas je dostojno reprezentovala. (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!)
February 26, 20178 yr Takođe i vi meni, mada sam slušao muziku koja vas je dostojno reprezentovala. <3 (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!) killa basovi! btw, stize(stigao) novi!
February 26, 20178 yr killa basovi! btw, stize(stigao) novi! Slušam ja to na spotifaju. Tamo je i moja omiljena pesma A Fan's Mail (Tron Song Suite II) (posvećena Thundercatovoj mački). Kažu da liči na nešto od Daft Punk (Something About Us)... A to od Daft Punka je malko nalik na The Ballad of Dorothy Parker od Princea... btw čekirajte bass na toj poslednjoj stvari... zayeblo i Thundermačora...)
February 26, 20178 yr mnogo drag experiment (Mnogo smešan video, ali super drti basovi!) super bass al super su i "Isley Brothers" bubnjevi
February 27, 20178 yr mnogo drag experiment da i meni veoma drag experiment. mada sam ga ja otkrila naopacke, prvo preko king britovog remixa:)
February 27, 20178 yr longstreth + solange, (meni barem) potpuno neocekivano i mnogo bitnije - sjajno!. kom su se svidjali dirty projectors, topla preporuka za novi album s 3-4 masterpisa -> gorenavedeno + keep your name i little bubble za pocetak.