December 27, 20168 yr volim tu, mlooogo a, sad te čitah... kako crno leto, blago tebi.. kod mene klima na 30c, napolju vetrina i kišurdača Sent from my iPhone using Tapatalk
December 27, 20168 yr volim tu, mlooogo a, sad te čitah... kako crno leto, blago tebi.. kod mene klima na 30c, napolju vetrina i kišurdača uuuu, zvuci bas olujno, volim ja to. ajd da se malo menjamo;)) trenutno ovde nije toliko lose, izdrzava se. mada danas malko i vlaga pa podseca na trope. :)zato mi ovo na meniju:
December 28, 20168 yr uuuu, zvuci bas olujno, volim ja to. ajd da se malo menjamo;)) trenutno ovde nije toliko lose, izdrzava se. mada danas malko i vlaga pa podseca na trope. :)zato mi ovo na meniju: ma volim i ja, al je malko prećeralo... posebno kad moraš budeš napolju ://// evo i moj doprinos Sent from my iPhone using Tapatalk
December 28, 20168 yr evo i moj doprinos woohoo, what a tune! <3 treba ti malo cesce ovde da svratis;) let's keep dancing:)
December 28, 20168 yr woohoo, what a tune! <3 treba ti malo cesce ovde da svratis;) let's keep dancing:) wohoo :) Sent from my iPhone using Tapatalk