Joe D Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 zaboravih ovde da okachim: najavili su da ce izbaciti 5(pet) albuma u 2017.
roksi Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 kako kome.. au, da:) vama je tamo sad fino frisko.
fluffy Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 volim tu, mlooogo a, sad te čitah... kako crno leto, blago tebi.. kod mene klima na 30c, napolju vetrina i kišurdača Sent from my iPhone using Tapatalk
roksi Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 volim tu, mlooogo a, sad te čitah... kako crno leto, blago tebi.. kod mene klima na 30c, napolju vetrina i kišurdača uuuu, zvuci bas olujno, volim ja to. ajd da se malo menjamo;)) trenutno ovde nije toliko lose, izdrzava se. mada danas malko i vlaga pa podseca na trope. :)zato mi ovo na meniju:
fluffy Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 uuuu, zvuci bas olujno, volim ja to. ajd da se malo menjamo;)) trenutno ovde nije toliko lose, izdrzava se. mada danas malko i vlaga pa podseca na trope. :)zato mi ovo na meniju: ma volim i ja, al je malko prećeralo... posebno kad moraš budeš napolju ://// evo i moj doprinos Sent from my iPhone using Tapatalk
roksi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 evo i moj doprinos woohoo, what a tune! <3 treba ti malo cesce ovde da svratis;) let's keep dancing:)
fluffy Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 woohoo, what a tune! <3 treba ti malo cesce ovde da svratis;) let's keep dancing:) wohoo :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts