October 24, 20168 yr joj roksi, Andras Fox iz Melburna je neverovatan dj, kakve bisere on vadi :D re: kaiya - scandalous uuu, kul, fala za ovo, mahime:) stvarno odlicno zvuci (guglala malo pa sam ustanovila da ga pustaju i da gostuje prilicno redovno odje na omiljenoj mi radio stanici. izgleda da je bas faca:) a meni totalno promakao… ha, kao da je to tesko;)). evo jos jedan dragulj sa njegove p/liste od pre hrista, (koji killa!)
October 24, 20168 yr :D re: kaiya - scandalous uuu, kul, fala za ovo, mahime:) stvarno odlicno zvuci (guglala malo pa sam ustanovila da ga pustaju i da gostuje prilicno redovno odje na omiljenoj mi radio stanici. izgleda da je bas faca:) a meni totalno promakao… ha, kao da je to tesko;)) Cekiraj mu boiler roomove, ima dva, jedan kod gillesa i jedan u aus. I soundcloud takodje. Gledam ovu plejlistu sto si linkovala, prepoznajem gomilu tada aktuelnih stvari a sada su mu plejliste da ne prepoznajem gotovo nista, u dobrog diggera je izrastao
October 24, 20168 yr Cekiraj mu boiler roomove, ima dva, jedan kod gillesa i jedan u aus. I soundcloud takodje. Gledam ovu plejlistu sto si linkovala, prepoznajem gomilu tada aktuelnih stvari a sada su mu plejliste da ne prepoznajem gotovo nista, u dobrog diggera je izrastao okidok, puno hvala! upravo ukljucila onaj kod gillesa (i sam pocetak zvuci odlicno).
October 26, 20168 yr mahime, (jos samo ovo - da ne davim vise!!) mozda vec znas al za svaki slucaj, andras vodi radio shou ‘strange holiday’, na 3rrr. kad stignem, moracu malo da mu procesljam po podkastima:) btw, preporuka za onaj bojler/r kod gillesa, svima koji bi da poslusaju malo poznate ili zaboravljene ozi (+nz) muzicke dragulje. stvarno odlican vajb:)