Malkmus Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ceo album mi je onako. Ima nekolko lepih pesama. Kao što kažu neki koji su komentarisali na YT, nije baš najbolji izbor vokala. A vokal je Marka Gardenera, pevača benda Ride.
hoffnung Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ceo album mi je onako. Ima nekolko lepih pesama. Kao što kažu neki koji su komentarisali na YT, nije baš najbolji izbor vokala. A vokal je Marka Gardenera, pevača benda Ride. takodje sam ih skoro cuo/video live na youtube, u nekom manjem klubu i cini mi se da je glas tada zvucao vise 'rajdovski' ovde, studijski zvuci kao neki pop bend iz 80-ih. jedino sto je prepoznatljiva robinova gitara. da, nista posebno. :: no.. ovaj bend bih zaista voleo da cujem i vidim uzivo, trake studijskog albuma nisu ni prineti kako zvuce uzivo, mogu samo da zamislim:
Hippie Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 sveti jebeni dime ja ovo prvi put cujem molivas, gospodine.. sta s tom gitarom radite
roksi Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 @jimmy+hippie, najss! / ha, meni ovi u duetu trenutno totalno pashu:
Jimmy Kowalski Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Edited March 27, 2015 by Jimmy Kowalski
Recommended Posts