nezvanova Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 drugari, jel moze mala pomoc? youtube mix liste pravi sam youtube, jel? meni izasla neki dan neka lista ''raspolozenja'' sa savrsenim izborom izvodjaca:pj harvey, kisin, goribor, horovic, mulatu astatke, ricard bona...mislim, neka ne bas uobicajena kombinacija izvodjaca koje i inace cesto slusam. taman sam pomislila da sam nasla savrsenu listu, a sad ne mogu da je nadjem ponovo... jel to youtube napravi listu sa klipovima koje sam ja i inace slusala, onako, random izabranih...? jel postoji nacin da je ponovo nadjem? :-)) /prastajte, glupa sam, znam, ali nema mi sina da ga priupitam, a bas bi mi bila od pomoci informacija o tome/
fluffy Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 mislim da ne... meni se uglavnom otvaranu play liste korisnika tubea... al nisam eksperat :(
maheem Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 drugari, jel moze mala pomoc? youtube mix liste pravi sam youtube, jel? meni izasla neki dan neka lista ''raspolozenja'' sa savrsenim izborom izvodjaca:pj harvey, kisin, goribor, horovic, mulatu astatke, ricard bona...mislim, neka ne bas uobicajena kombinacija izvodjaca koje i inace cesto slusam. taman sam pomislila da sam nasla savrsenu listu, a sad ne mogu da je nadjem ponovo... jel to youtube napravi listu sa klipovima koje sam ja i inace slusala, onako, random izabranih...? jel postoji nacin da je ponovo nadjem? :-)) /prastajte, glupa sam, znam, ali nema mi sina da ga priupitam, a bas bi mi bila od pomoci informacija o tome/udji u jutjub i pronadji history. ne znam da li imas histiry ako nemas nalog pa je dobro da ga otvoris a samim tim ces moci da cuvas tudje plejliste i klipove u favorites, sama kreiras plejliste, i ostale korisne zezancije.svakako mozes pronaci plejlistu u historiju browsera koji koristis
nezvanova Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 udji u jutjub i pronadji history. ne znam da li imas histiry ako nemas nalog pa je dobro da ga otvoris a samim tim ces moci da cuvas tudje plejliste i klipove u favorites, sama kreiras plejliste, i ostale korisne zezancije. svakako mozes pronaci plejlistu u historiju browsera koji koristis jeeeah, nasla /po tvom uputstvu, u hitoriju google chroma... / evo je :-) hvala puno!
fluffy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @ roksi, koncert u Rexu, u junu... savršenstvo!!!!
Takeshi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) hvala puno! na ovo mora kraj filma da se nakaci. skoro bez teksta, muzika je u prvom planu. http://youtu.be/shmPxWMmo3U --- Edited October 18, 2014 by Takeshi
roksi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @ roksi, koncert u Rexu, u junu... savršenstvo!!!! eh... propustila:( (mozda najzad dodje i u moju zonu) /
Recommended Posts