October 17, 201410 yr drugari, jel moze mala pomoc? youtube mix liste pravi sam youtube, jel? meni izasla neki dan neka lista ''raspolozenja'' sa savrsenim izborom izvodjaca:pj harvey, kisin, goribor, horovic, mulatu astatke, ricard bona...mislim, neka ne bas uobicajena kombinacija izvodjaca koje i inace cesto slusam. taman sam pomislila da sam nasla savrsenu listu, a sad ne mogu da je nadjem ponovo... jel to youtube napravi listu sa klipovima koje sam ja i inace slusala, onako, random izabranih...? jel postoji nacin da je ponovo nadjem? :-)) /prastajte, glupa sam, znam, ali nema mi sina da ga priupitam, a bas bi mi bila od pomoci informacija o tome/
October 17, 201410 yr mislim da ne... meni se uglavnom otvaranu play liste korisnika tubea... al nisam eksperat :(
October 17, 201410 yr drugari, jel moze mala pomoc? youtube mix liste pravi sam youtube, jel? meni izasla neki dan neka lista ''raspolozenja'' sa savrsenim izborom izvodjaca:pj harvey, kisin, goribor, horovic, mulatu astatke, ricard bona...mislim, neka ne bas uobicajena kombinacija izvodjaca koje i inace cesto slusam. taman sam pomislila da sam nasla savrsenu listu, a sad ne mogu da je nadjem ponovo... jel to youtube napravi listu sa klipovima koje sam ja i inace slusala, onako, random izabranih...? jel postoji nacin da je ponovo nadjem? :-)) /prastajte, glupa sam, znam, ali nema mi sina da ga priupitam, a bas bi mi bila od pomoci informacija o tome/udji u jutjub i pronadji history. ne znam da li imas histiry ako nemas nalog pa je dobro da ga otvoris a samim tim ces moci da cuvas tudje plejliste i klipove u favorites, sama kreiras plejliste, i ostale korisne zezancije.svakako mozes pronaci plejlistu u historiju browsera koji koristis
October 18, 201410 yr udji u jutjub i pronadji history. ne znam da li imas histiry ako nemas nalog pa je dobro da ga otvoris a samim tim ces moci da cuvas tudje plejliste i klipove u favorites, sama kreiras plejliste, i ostale korisne zezancije. svakako mozes pronaci plejlistu u historiju browsera koji koristis jeeeah, nasla /po tvom uputstvu, u hitoriju google chroma... / evo je :-) hvala puno!
October 18, 201410 yr hvala puno! na ovo mora kraj filma da se nakaci. skoro bez teksta, muzika je u prvom planu. http://youtu.be/shmPxWMmo3U --- Edited October 18, 201410 yr by Takeshi
October 18, 201410 yr @ roksi, koncert u Rexu, u junu... savršenstvo!!!! eh... propustila:( (mozda najzad dodje i u moju zonu) /