Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1611

• Indy

965

Posted

gledao hrt i hit dana imaju ( jebote koji provincijal, uvek se setim onih dziber tri- ka momenata)

unatoc tome neki petrusko prelepo peva a inace pevala beti jurkovich ( a otkucao betty i pojavi mi se betty boo, crtani, to s epistalo kad sam bio klinjoz, e svasta)

posle , kad me prodje ovo stanje, slusam poslednji album Pixies, juce ga slusao u kavani i dopalo mi se

a sad grande i jedini Jakov Petrusko Rihtar♥️ 

Posted (edited)

Ceo album Meat is Murder je idealan za ove dane i ovo sto se desava u Srbiji (i ne samo)... na neki nacin oni su se tamo time bavili pre 50 god kada je snimljen... nije zbog toga sto je najbolji album svih vremena nego... vajb Idealno odgovara ovome sto se desava kod nas.... Kick them when they fall down

Edit: Ova pesma koju sam odabrao sa albuma je posebno u duhu vremena....

Edited by mozzer
Dopuna
Posted (edited)

U2 and R.E.M - One

Uh, kada mi je YT interfejs servirao ovo, nakostrešio sam se, ali ipak odgledao i zapravo mi se baš dopalo!

Ne znam u kojoj je prilici došlo do ove saradnje, a ako sam i znao za video, mora da sam potisnuo u sećanju. Sviraju Mils (gitaru) i ritam sekcija iz U2, a peva Stajp.

Poslao sam link prijatelju i kaže da je baš pre dan-dva odgledao Everybody Hurts i da mu ova pesma nekako dođe kao prigodan nastavak.

Kod mene se desilo nešto slično, ali sa Country Feedback i to sa ovim živim izvođenjem

Spoiler

Takođe, prijatelj mi šalje poruku u kojoj piše kako Stajpu mora da je jako krivo što on sam nije napisao One. Verujem da nije baš mislio na zavist u najgorem smislu te reči. Dok sam slušao pesmu, nezavisno od tog mog prijatelja mislio sam o nečemu vrlo sličnom: koliko bi bilo prirodno da je pesmu napisao Stajp, iako on praktično nikada ne piše ovako ogoljeno i direktno. 

Edited by Ras
  • +1 1
Posted
33 minutes ago, Ras said:

U2 and R.E.M - One

Uh, kada mi je YT interfejs servirao ovo, nakostrešio sam se, ali ipak odgledao i zapravo mi se baš dopalo!

Ne znam u kojoj je prilici došlo do ove saradnje, a ako sam i znao za video, mora da sam potisnuo u sećanju. Sviraju Mils (gitaru) i ritam sekcija iz U2, a peva Stajp.

Poslao sam link prijatelju i kaže da je baš pre dan-dva odgledao Everybody Hurts i da mu ova pesma nekako dođe kao prigodan nastavak.

Kod mene se desilo nešto slično, ali sa Country Feedback i to sa ovim živim izvođenjem

Reveal hidden contents

Takođe, prijatelj mi šalje poruku u kojoj piše kako Stajpu mora da je jako krivo što on sam nije napisao One. Verujem da nije baš mislio na zavist u najgorem smislu te reči. Dok sam slušao pesmu, nezavisno od tog mog prijatelja mislio sam o nečemu vrlo sličnom: koliko bi bilo prirodno da je pesmu napisao Stajp, iako on praktično nikada ne piše ovako ogoljeno i direktno. 

Jbmlg, meni Achtung Baby jedan od najdrazih albuma a legla Stajpu pesma nema sta.