hrkljush boys_2 Posted November 26 Posted November 26 18 hours ago, Klara said: Ti, @hrkljush boys_2 , slušaš svašta zanimljivo! 😍 Hvalaaaa... Ima ovdje, na ovom pdf-u baš dosta zanimljivih stvari, nekad krenem redom pa preslušavam, češće mi taj način slušanja dobre mjuze promakne. ali vidi se da ga posjećuje neki fini svijet. 1
Klara Posted November 26 Posted November 26 (edited) Meni je na ovoj temi interesantno kako se i generacijske razlike ogledaju u muzičkom ukusu, što je pravo blago. : D U smislu da sam dosta toga novog otkrila, nikad nije bilo prilike u širem društvu da čujem ono što sam na muzičkim temama preslušala. I to mi se mnogo sviđa. : ) Ovo važi i za neke druge teme koje dotiču kulturu, kinematografiju i slično. Edited November 26 by Klara 2
Ras Posted November 26 Posted November 26 4 hours ago, hrkljush boys_2 said: Hvalaaaa... Ima ovdje, na ovom pdf-u baš dosta zanimljivih stvari, nekad krenem redom pa preslušavam, češće mi taj način slušanja dobre mjuze promakne. ali vidi se da ga posjećuje neki fini svijet. Nedavno je osvanuo na YT kanalu Croatia Records snimak nastupa Majki iz Londona ove godine (nekako s proleća): Spoiler Čitav (valjda) nastup: I poseta političkoj školi u Kumrovecu: 2
Recommended Posts