Lancia Posted June 8 Posted June 8 1 minute ago, Klara said: A ova? A jok Klaro, ovo je neko letargicno cinculiranje ala Andrew Bird 1
Klara Posted June 8 Posted June 8 Ali stihovi Sometimes, dear, you tell me I'm an asshole/Sometimes you're an asshole too su čista ljuuubav! 🥹 2 1
Lancia Posted June 8 Posted June 8 2 minutes ago, Klara said: Ali stihovi Sometimes, dear, you tell me I'm an asshole/Sometimes you're an asshole too su čista ljuuubav! 🥹 Xaxa, mozda jeste, cim je doleteo Nikodije, on nepogresivo namirise ljubav 1
Lancia Posted June 8 Posted June 8 Ima na Judupetu kolaz pregled pesama od 50-tih do danas, kao najveci mesecni hitovi. Upravo sam se podsetio najgore pesme ikad, inace je Nemci cesto pustaju na svom lokalnom radiu kod mene, ladno cu jednom negde da se zakucam u banderu. Kakav lom od pesme, majko mila:
autsajder Posted June 8 Posted June 8 Europe - The Final Countdown Stariji drugar i tadašnji autoritet za muziku u to vrijeme mi je snimio na kasetu 4 najbolje stvari sa tog albuma - i dalje volim Rock The Night 😁 A Dejvidu onda jednostavno ne leži forma balade, stihovi su tu, očigledno. Čovjek je esteta i veoma drži do toga.
Svemir Zeka Posted June 8 Posted June 8 21 hours ago, Lancia said: Da li je David Byrne ikad napravio baladu, ljubavnu pesmu i (zasto nije)? Jeste, kako nije Rei Momo album, a sad ću ti naći još samo tren!
Recommended Posts