Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

• Author
BwikDNE.jpg
omg, omg, omg. boze koliko sam bila zatelebana u basistu.jel ima i da se kupi za stvarno ili samo da slusam na bendkempu?secam se i turneju da su najavljivali, ali ne videh nista o tome.
  • Replies 10.8k
  • Views 669.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

omg, omg, omg. boze koliko sam bila zatelebana u basistu.jel ima i da se kupi za stvarno ili samo da slusam na bendkempu?secam se i turneju da su najavljivali, ali ne videh nista o tome.
imam samo ovo:
http://www.putlocker.com/file/CB5FFD3AA659DEDE

lancia, davaj link za tya segalla :)

omg, omg, omg. boze koliko sam bila zatelebana u basistu.
lepi mario :lolol:

clip_image00115.jpg

• Author

hvala, bade :)pa bas je lepo sazreo kao muskarac :D

bara je uvek bio kul lik :)a od onog drugog me malo bilo stra :ph34r:

HBS.jpgчао
a link?
а link
lepi mario :lolol:

clip_image00115.jpg

sa njim i još jednim trobecom sam se zapijao pre neki mesec u zg-u, pre nego što ćemo da odemo da gledamo neverovatne calibro 35 uživo. fini ljudi.

hvala, bade :)
molim lepo :)@lancia:hehe, sad je možda dockan jerbo se pojavio link na tvom omiljenom forumu :P
а link
ima na skloi :)
hqdefault.jpgraspadakis
TI.jpg

gut cajt fur fonograf2jai0et.jpg

pidzejka opet ima veca muda od svih
jes vala, ko grasak. slusaj bre Ljubsone, Tya Segalla.