bad music for bad people Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 fenomenalna ploca. sigurno medju 5 ove godine. foggy dew, whip of the wind, burial blues...ala Daniel Norgren, kloniranje Waits-a na najbolji moguci nacin.a gde vam je link?
bad music for bad people Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 fenomenalna ploca. sigurno medju 5 ove godine. foggy dew, whip of the wind, burial blues...ala Daniel Norgren, kloniranje Waits-a na najbolji moguci nacin.a gde vam je link?
Unholy Me Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) Odlichni!!! Edited June 9, 2013 by Unholy Me
ultra plasticni Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) solo frutto Edited June 9, 2013 by ultra plasticni
Indy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Posebno valja kad se pusti dobro glasno na velikim zvucnicima. Skoro kao koncert. (Uz ovo na velikom ekranu gledam neke ajkuletine kako plove po tirkiznom plicaku... ne da se uklapa, aj!)
wayfaring stranger Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 ^^^^^^^chek, chek, imas ovaj cd ili mp3????ako imas cd, zatvaraj prozore nocu, moze doci do iznenadne posete....
assück Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 ^^^^^^^chek, chek, imas ovaj cd ili mp3????ako imas cd, zatvaraj prozore nocu, moze doci do iznenadne posete....ako pitas Bada za bloody hollies ne znam. ako pitas mene, imam "take it out on you" na ploci
wayfaring stranger Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 ako pitas Bada za bloody hollies ne znam. ako pitas mene, imam "take it out on you" na plociDa je nisi kupio na berzi?
Recommended Posts