wayfaring stranger Posted January 26 Posted January 26 10 hours ago, kurdi said: opa.. jel ovo izlazi u nekom fizickom formatu? Vec izaslo. Javi se Vladi. https://www.facebook.com/marinovic.vladimir
makaronee Posted January 30 Posted January 30 Kako ono govoraše, Mo Cart je lak za početnike a težak za virtuoze. Ovde je izuzetan. Posebno kadenca u prvom delu koncerta. U sonati povremeno zazuje strune, pridavljene pedalama - što samo dodaje na neposrednosti.
wayfaring stranger Posted February 8 Posted February 8 Apsolutna divnoca iz Belgije. Danas naleteo na fizicku kopiju. Kako album napreduje, sve je bolje i bolje. Sa bendom se prvi put susreo preko donje pesme (nema veze sa ovim gore) pa sam mislio da su reggae bend.
砂の女 Posted February 12 Posted February 12 On 9. 1. 2025. at 13:59, Lancia said: Već neko vreme "zastrašujuće" retko slušam snimljenu muziku kod kuće i čitam romane. Možda isto toliko dugo koliko ne posećujem forum. Kad god mogu odem na koncert i sviram na svom instrumentu, a inače kad imam par slobodnih trenutaka tražim tišinu i prazan papir. Ali ovo i Quindecennial su mi upravo ulepšali komjutovanje. Dobrodošla nazad ja na nau plejing po drugi put. Lepo što ste tu. ❤️ Spoiler Pixie 🙂 1 1
Recommended Posts