January 26Jan 26 10 hours ago, kurdi said: opa.. jel ovo izlazi u nekom fizickom formatu? Vec izaslo. Javi se Vladi. https://www.facebook.com/marinovic.vladimir
January 30Jan 30 Kako ono govoraše, Mo Cart je lak za početnike a težak za virtuoze. Ovde je izuzetan. Posebno kadenca u prvom delu koncerta. U sonati povremeno zazuje strune, pridavljene pedalama - što samo dodaje na neposrednosti.
February 8Feb 8 Apsolutna divnoca iz Belgije. Danas naleteo na fizicku kopiju. Kako album napreduje, sve je bolje i bolje. Sa bendom se prvi put susreo preko donje pesme (nema veze sa ovim gore) pa sam mislio da su reggae bend.
February 12Feb 12 On 9. 1. 2025. at 13:59, Lancia said: Već neko vreme "zastrašujuće" retko slušam snimljenu muziku kod kuće i čitam romane. Možda isto toliko dugo koliko ne posećujem forum. Kad god mogu odem na koncert i sviram na svom instrumentu, a inače kad imam par slobodnih trenutaka tražim tišinu i prazan papir. Ali ovo i Quindecennial su mi upravo ulepšali komjutovanje. Dobrodošla nazad ja na nau plejing po drugi put. Lepo što ste tu. ❤️ Spoiler Pixie 🙂