makaronee Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Neobično mi se sviđa večeras ovakva gala prestonička šesta.
makaronee Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Već koliki dan sam se parkirao uz Maaga. Poznat po izjavi (štakojićemikrcekstazi) od orkestra brojnijeg od 46, ne čuje se Mo Cart.. ovde prede vunu sa mlađahnim Belom. Hajlirekomendid.
Ras Posted January 4 Posted January 4 On 27. 12. 2024. at 21:29, wayfaring stranger said: Ne impresionira me ovaj duo ni inače. Evo pažljivo slušam ovu pesmu, pustio sam je više puta i osim da je onako- dobra, ne mogu ništa više da kažem. Calexico original baš volim!
wayfaring stranger Posted January 4 Posted January 4 10 minutes ago, Ras said: Ne impresionira me ovaj duo ni inače. Evo pažljivo slušam ovu pesmu, pustio sam je više puta i osim da je onako- dobra, ne mogu ništa više da kažem. Calexico original baš volim! Potpuno se slazem. Nisam znao da su obradili Calexico, pa mi je vise kuriozitet, nego nesto sto mi se svidja. Uradili su obrade dosta dobrih pesama, ali ni jedna nije prebacila original. Jedino nisam provalio kako mu je palo na pamet tj. kako je doslo do toga da otpeva Harm's swift way Townes Van Zandta, verovatno poslednju svoju pesmu koju je otpevao, a koja nije objavljena. 2
Recommended Posts