wayfaring stranger Posted Monday at 22:27 Posted Monday at 22:27 S vremena na vreme se javi neki od previda iz vremena originalnog objavljivanja, pogotovo sto sam tada redovno overavao Glitterhouse-ova izdanja. Kako je ova lepota promakla, pojma nemam. Uz vinil Kuzli, najslusaniji album ove god.
makaronee Posted Wednesday at 09:06 Posted Wednesday at 09:06 a konkretnije, šumanovu fantaziju op.17 - ima dosta ORL pozadinskih efekata, klavir kanda beše prehlađen pa vuče malko na metalizovan zvuk ranih glasovira, što može da doda autentičnom doživljaju - pored akcentiranog disanja samog sokolova.
zmanic Posted Wednesday at 17:32 Posted Wednesday at 17:32 https://www.youtube.com/watch?v=pfWVfH9NbW0&t=739s
hoffnung Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago definitivno album godine! ono sto je meni u mislima za ovaj album jeste [verovatno ce da zvuci pretenciozno, ali takav osecaj i misli imam sve vreme dok ga slusam. samo se nametnulo i ne znam zasto] da me nekako uzasno podseca na 'pet sounds'. sentimentalno sam vezan za sve sto ukljucuje, ne samo ovaj album, vec i dok je bio u bendu 'girls'. mnogo hard-core patnje su mu pale na ledja poslednjih godina: smrt najboljeg prijatelja, raskid sa devojkom, pad sa motora i na kraju zavrsava kao beskucnik. zahvalan sam sto je ziv, sto se podigao, a nekako mi se cini da umiranje u americi nikada nije bilo 'lakse' nego sada, barem u poslednjih 15-godina. ovde, u ovoj pesmi, odn. poslednja polovina pesme kao da su se sastali kevin shields i john lennon.
Recommended Posts