Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted

spacer.png

S vremena na vreme se javi neki od previda iz vremena originalnog objavljivanja, pogotovo sto sam tada redovno overavao Glitterhouse-ova izdanja. Kako je ova lepota promakla, pojma nemam. Uz vinil Kuzli, najslusaniji album ove god.

Posted

m1000x1000

a konkretnije, šumanovu fantaziju op.17 - ima dosta ORL pozadinskih efekata, klavir kanda beše prehlađen pa vuče malko na metalizovan zvuk ranih glasovira, što može da doda autentičnom doživljaju - pored akcentiranog disanja samog sokolova.

Posted

definitivno album godine! ono sto je meni u mislima za ovaj album jeste [verovatno ce da zvuci pretenciozno, ali takav osecaj i misli imam sve vreme dok ga slusam. samo se nametnulo i ne znam zasto] da me nekako uzasno podseca na 'pet sounds'. sentimentalno sam vezan za sve sto ukljucuje, ne samo ovaj album, vec i dok je bio u bendu 'girls'. mnogo hard-core patnje su mu pale na ledja poslednjih godina: smrt najboljeg prijatelja, raskid sa devojkom, pad sa motora i na kraju zavrsava kao beskucnik. 

zahvalan sam sto je ziv, sto se podigao, a nekako mi se cini da umiranje u americi nikada nije bilo 'lakse' nego sada, barem u poslednjih 15-godina. 

ovde, u ovoj pesmi, odn. poslednja polovina pesme kao da su se sastali kevin shields i john lennon.