January 11, 20241 yr @Lanciajesi poslao linkove našim poznanicima sa vocapa? Kod mene La Monte Young popodne, veče, noć... dokle izdržim! Najpre Inside The Dream Syndicate Volume I: Day Of Niagara (LM Young i J. Cale, T. Conrad, A. MacLiseom i Marian Zazeela), koji je relativno kratak, a zatim višesatni solo na klaviru The Well-Tuned Piano 81 X 25 6:17:50 - 11:18:59 PM NYC
January 11, 20241 yr 14 minutes ago, Ras said: @Lanciajesi poslao linkove našim poznanicima sa vocapa? Linkove? kakve linkove¿ ko su nasi poznanici sa vocapa¿
January 11, 20241 yr Omot obećava zabavu za svemirzecafilozofamanijaka i ostale ljubitelje haltera Edited January 11, 20241 yr by Ras
January 13, 20241 yr Beirut - Hadsel · ja sam utripovao da s Andrew Bird i Zachary iz Beiruta jedna te ista osoba, prosto je nemoguce kolika je slicnost u boji i toplini glasa.
January 19, 20241 yr Kad se nasrčeš mlakogapiva na autobuskoj, a medena u džamboliji obeçava nežnos i toplotu, makar do prispeća muža sa smene. druge.
January 20, 20241 yr @beyoncé evo slusam, samo zato sto si plakala jer sam neobavesten zanimljiv mi je izbor muzickih potki, bossa nova, world, prog... Edited January 20, 20241 yr by Lancia