Lancia Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 3 minutes ago, Ras said: @Lanciaala si zaređao po egzotici! Najbolji ritam da se iskljucis iz sveta
Ras Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Just now, Lancia said: Najbolji ritam da se iskljucis iz sveta Moraću nešto da preduzmem, jutros sam se zamalo pobio na autoputu sa nekim likom koji mi je ablendovao da se sklonim. Stres od prethodna dva dana. Sinoć sam pripremio, ali nije bilo vremena za slušanje, neki lajv od Olaha Vincea, novi album za Ambrosea Akinmusirea Owl Song i nove snimke Arvo Parta Tractus i Odes de Repetances 1
Lancia Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 2 minutes ago, Ras said: Moraću nešto da preduzmem, jutros sam se zamalo pobio na autoputu sa nekim likom koji mi je ablendovao da se sklonim. Stres od prethodna dva dana. Sinoć sam pripremio, ali nije bilo vremena za slušanje, neki lajv od Olaha Vincea, novi album za Ambrosea Akinmusirea Owl Song i nove snimke Arvo Parta Tractus i Odes de Repetances Meni je stresno posecivanje ovog foruma, to sam video sad posle pauze. Da mogu vas nekoliko da prebacim na moje ostrvo, to bi bilo idealno.
Ras Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Da, na stres od i oko izbora sam i mislio. Moraću ručnu, ionako zbog slave soliram ovih dana na poslu, svega mi je preko glave!
wayfaring stranger Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 40 minutes ago, Ras said: neki lajv od Olaha Vincea, Moze li malo detalja? Ne znam ni za jedan njegov live. A sto se tice izbora, svaki put se zacudim koliko se ljudi nadaju da ce se nesto promeniti. Verovao sam u to samo kada je Milosenko odlazio. Tada glasao i posle toga tek kada se Beli kandidovao, ali cisto iz zezanja posto sam znao celu ekipu oko njega. Ako i bude promene, na zalost bice samo na gore.
Ras Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 15 minutes ago, wayfaring stranger said: Moze li malo detalja? Ne znam ni za jedan njegov live. Poslaću ti link kasnije. To su butleg snimci, doborg kvalieteta. Jedan imam još od ranije, a drugi sam juče dobio. 1
dragance Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Tek sad prvi put čuo za ovog lika! Remek delo: Veoma dirljivo i tačno:
Lancia Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 https://xtalsf.bandcamp.com/album/die-monster-die
Recommended Posts