Indy Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) previse licno primas razmimoilazenja u ukusu...Ali, upravo kazem da nije kritika, vec zapazanje... primetio sam da stanoviti forumasi prevashodno vole mucho macho. Ali, zar se nikada ne umore od toga? I zar njihove zene ne zavape da se pushti nesto drugo... :DEDIT. Kad malo razmislim, mucho macho je princip ovog foruma, a ne samo muzike, tako da je mozda greska u meni. Edited April 24, 2013 by Indy
bad music for bad people Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 izvinjavam se, potpuno si u pravu, ne znam sta sam juce slusao. hoces li mi ikad oprostiti :( ?¿hoću. nisi ti ljutko premda sada zvučiš kao on. primi moje izvinjenje što ne delim tvoje mišljenje ;)Ovaj topik je previse macho (oduvek, samo sad kazem). Ne shvatite to kao kritiku, samo primjecenje (uz duzan naklon Lanciji koji katkad odstupi od toga).de si ljutko :) mislio sam da zaobilaziš muzičku sekciju drago mi je da nije tako :)i, šta veliš - dobar ovaj novi nick cave, a?
Lancia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ali, upravo kazem da nije kritika, vec zapazanje... primetio sam da stanoviti forumasi prevashodno vole mucho macho. Ali, zar se nikada ne umore od toga? I zar njihove zene ne zavape da se pushti nesto drugo... :DEDIT. Kad malo razmislim, mucho macho je princip ovog foruma, a ne samo muzike, tako da je mozda greska u meni.pa ti nista ne pratis sta ja slusam :( veceg svinjogojstva u muzici nema od mene. macho je Rdjavi i jos je i sav dlakav.
aram Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) http://soundcloud.com/deckdisc/06-dan-ando-no-sal-o Edited April 24, 2013 by aram
Indy Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 pa ti nista ne pratis sta ja slusam :( Jok, ti pratis.
batticuore Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) aaaaa, kako ja ovo ranije nisam slusala?? Edited April 24, 2013 by batticuore
Pixie Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 btw, ovo je trenutno tj. vec duze vreme najmirniji deo foruma, drugim recima, mrtav skroz.Lancia, evo, 'oces da se malo podzakamo?A i vidi me sta slusam:
Indy Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 i, šta veliš - dobar ovaj novi nick cave, a?Ne bih to ni ja mogao bolje da kazem.Nau plejing - grejalica koja duva.
holden kolfild Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) storm. know howe. Edited April 25, 2013 by holden kolfild
Lancia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ocu da mrem od ovakvog glasa. eeek.koji si ti njanjavac, Rdjavi.
aram Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jupiter & Okwess International - Hotel Universcini mi se mlogo dobrohttp://youtu.be/W2MGsWU-nxc
Lancia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Arame, baci linka. kakve su dobre face ovi iz Konga, skoro gledah sjajan dokumentarac.
Recommended Posts