Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

On 24. 4. 2013. at 12:02, Lancia said:
previse licno primas razmimoilazenja u ukusu...
Ali, upravo kazem da nije kritika, vec zapazanje... primetio sam da stanoviti forumasi prevashodno vole mucho macho. Ali, zar se nikada ne umore od toga? I zar njihove zene ne zavape da se pushti nesto drugo... :DEDIT. Kad malo razmislim, mucho macho je princip ovog foruma, a ne samo muzike, tako da je mozda greska u meni.

Edited by Indy

• Replies 10.8k
  • Views 676.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

On 24. 4. 2013. at 11:47, Lancia said:
izvinjavam se, potpuno si u pravu, ne znam sta sam juce slusao. hoces li mi ikad oprostiti :( ?¿
hoću. nisi ti ljutko premda sada zvučiš kao on. primi moje izvinjenje što ne delim tvoje mišljenje ;)
  On 24. 4. 2013. at 11:52, Indy said:
Ovaj topik je previse macho (oduvek, samo sad kazem). Ne shvatite to kao kritiku, samo primjecenje (uz duzan naklon Lanciji koji katkad odstupi od toga).reviewswanlights.jpg
de si ljutko :) mislio sam da zaobilaziš muzičku sekciju drago mi je da nije tako :)i, šta veliš - dobar ovaj novi nick cave, a?
  On 24. 4. 2013. at 12:04, Indy said:
Ali, upravo kazem da nije kritika, vec zapazanje... primetio sam da stanoviti forumasi prevashodno vole mucho macho. Ali, zar se nikada ne umore od toga? I zar njihove zene ne zavape da se pushti nesto drugo... :DEDIT. Kad malo razmislim, mucho macho je princip ovog foruma, a ne samo muzike, tako da je mozda greska u meni.
pa ti nista ne pratis sta ja slusam :( veceg svinjogojstva u muzici nema od mene. macho je Rdjavi i jos je i sav dlakav.
  On 24. 4. 2013. at 12:14, Lancia said:
pa ti nista ne pratis sta ja slusam :(
Jok, ti pratis. :heart:
Cherokee+Jimi+Hendrix+++front.jpgaaaaa, kako ja ovo ranije nisam slusala?? :ohmy:

Edited by batticuore

dead-300x300.jpg
CHERRY502__41718.1362386989.300.400.jpg
  On 24. 4. 2013. at 12:02, Lancia said:
btw, ovo je trenutno tj. vec duze vreme najmirniji deo foruma, drugim recima, mrtav skroz.
Lancia, evo, 'oces da se malo podzakamo?A i vidi me sta slusam:41-qqsIAuDL._SL500_AA300_.jpg
  On 24. 4. 2013. at 12:06, bad music for bad people said:
i, šta veliš - dobar ovaj novi nick cave, a?
Ne bih to ni ja mogao bolje da kazem.Nau plejing - grejalica koja duva.

storm. know howe.

Edited by holden kolfild

weeks-300x297.jpg
  On 25. 4. 2013. at 8:08, bad music for bad people said:
weeks-300x297.jpg
ocu da mrem od ovakvog glasa. eeek.koji si ti njanjavac, Rdjavi.

Jupiter & Okwess International - Hotel Univers2e16688ff861d65e80cbffbfd5b88e8b.pngcini mi se mlogo dobrohttp://youtu.be/W2MGsWU-nxc

Arame, baci linka. kakve su dobre face ovi iz Konga, skoro gledah sjajan dokumentarac.