Pixie Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 On 30.5.2021. at 18:38, Ras said: Volim! Čujem. 😁 On 31.5.2021. at 11:43, Lancia said: Otkad ovo nisam slušala. Živeo np. 😊 np: 1
Indy Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Super kao i uvek https://underworld.bandcamp.com/album/drift-episode-5-game
Lancia Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 @chandra imas tisucu jutub topika, bar ti ko mod bi mogao da skapiras ovaj topik.
Pixie Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 6 hours ago, Lancia said: Nece Pixie, moram ja A bilo ti bas tesko. Ma hoce, ali moram prvo ovo:
אַף אֶחָד Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 7 hours ago, Lancia said: @chandra imas tisucu jutub topika, bar ti ko mod bi mogao da skapiras ovaj topik. Sorry, krivi topic, nemoj me jos i ti prndaciti danas. - nisam ni video gde sam, pokusavao sam da namestim da mi se klip embeduje ko sto treba. S ovim nevidljivim klipovima postaje bas frustrirajuce otvarati ove stranice. Jel ti vidis sve ok?
Lancia Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 14 minutes ago, chandra said: Sorry, krivi topic, nemoj me jos i ti prndaciti danas. - nisam ni video gde sam, pokusavao sam da namestim da mi se klip embeduje ko sto treba. S ovim nevidljivim klipovima postaje bas frustrirajuce otvarati ove stranice. Jel ti vidis sve ok? Mislis da imam neke protekcije od jutubeta ?¿ ima mesec i kusur dana valjda kako se to desava.
kipo Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Jel fora da se ne stavlja YT klip kako ne radi valjano ili da se ne stavlja uopste, jer slika je dovoljna? 1
Recommended Posts