Skyhighatrist Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Monin' jesam se naspavao, mašala Glasno moliću lepo.
Lancia Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 52 minutes ago, beyoncé said: dead ghosts - can't get no Dobri su, podsecaju na Strange Boys.
bey Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 2 hours ago, Lancia said: Dobri su, podsecaju na Strange Boys. ima ih valjda krš na taj fazon, ali da, gotivni su strange boys, tj. onaj jedan album što sam slušala. jedan od strange-momaka, tim presley, je baš svestran (ovo znam zato što mi je pre neki dan dopalo da čitam o njemu, sada sam zaboravila u vezi kog tačno od njegovih alter ega i sajd-projekata). te white fence, te kolab. sa ty segallom, te kolab. sa cate le bon, te svirao u the fall, i kaže, bio jedan od retkih prema kojima je mark e. smith bio ljubazan ... nije bio loš ni prvi album od dead ghosts, a ni prošlogodišnji, poslušaj ako nisi. , i ova budaletina je jeffrey lewis & the voltage - bad wiring Spoiler 1
I*m with the pilots Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 3 hours ago, beyoncé said: i ova budaletina je jeffrey lewis & the voltage - bad wiring Hide contents Haha, super je pesma! A dobra je i ova, sa spotom i omazom Karpenteru 1
Recommended Posts