maheem Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Omiljeni dj poslednjih godina. Radost iz stomaka krene svaki put kad okači novi snimak.
jms_uk Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Trazio nesto po fijokama i naletim na ove diskove, koje verovatno nisam slusao bar jedno 15-ak godina. 3
bey Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 7''s warm drag - butch things/your thunder and your lightning public body - ask me later/table manners iguana death cult - femme fatale/faster faster Spoiler
I*m with the pilots Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Povucena radijskim gostovanjem Čilija Gonzalesa povodom knjige o tajnim zadovoljstvima u vidu muzike Enya-e i shvativsi da znam njene citave dve pesme, uzeh da poslusam tu misteriju zvanu Enya. Good lord. Ni pet pesama ne izdrzah, koji je to smor. Intervju i procitani isecci iz knjige su kul, mogu se poslusati i skinuti u medijskoj arhivi radija WDR (na nemackom je sve, meni je uvek super da slusam njegov nemacki sa mnogo š-ova, majne ešte muzikgešmake iš vil ništ) Posle toga predjoh na
Jimmy Kowalski Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 https://djformat.bandcamp.com/album/devils-workshop 1
Recommended Posts