Lancia Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 ovo je Dorthia Cottrell, tj. 1 frlo prijatan album.
Indy Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Hooky je jedini trebao biti vokalista posle odjave IC-a :ubicemeorderka:
bey Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 cherry pickles will harden your nipples the juice that's worth the squeeze Spoiler 1
Malkmus Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Novi Dinosaur Jr. Za mene ne postoji loš Dino album. Međutim, ovaj je za donji dom njihove diskografije u pogledu kvaliteta i tu se razilazim sa Metacritic ocenma. Nastavljaju sa nekako difuznom produkcijom, nema izuzetno lepe pesme (tu blizu je jedna, naravno, Louva). Prethodni je bio baš, baš lep, ovaj je standardan. Slušam dok ne uđe u uši, pa ću ga verovatno vrteti jednom u nekoliko meseci. Sviđa mi se omot. Recimo 7/10.
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 @ultra plasticni da me vidis kako sam samo uvezbao ples
ultra plasticni Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Moze linak, meni treba jos malo da uvezbam najustondiraniji ples ikada
Recommended Posts