March 18, 20214 yr Ovaj album sam nekad davno bas dosta slusao, onda potpuni zid spram Radioheada, uzmem bezveze da preslusam ponovo i moram da priznam da mi uopste ne prija osim ove pesme koja je bas genijalna i dalje
March 18, 20214 yr 9 hours ago, maheem said: Jane Weaver - Flock. Očekujem da ga preselim na Novo, a dobro topić. @jms_uk tripujem da si fan Jane Weaver "Kupljeno", pa ce da se slusa
March 18, 20214 yr ^ Pa taj Radiohead je najprecenjeniji bend svih vremena Edited March 18, 20214 yr by ultra plasticni
March 19, 20214 yr Spoiler //Trazeci slicku naletim da ima i film sa Skarlet. U kakvom sam ja paralelnom univerzumu kada nisam ni cula za to?
March 23, 20214 yr 30 minutes ago, Lancia said: Vidim da si me poslusao glede avatara i podignutog repa Svakakav svet se danas smuca po internetu Edited March 23, 20214 yr by Haralampije
March 23, 20214 yr 1 minute ago, Haralampije said: Vidim da si me poslusao glede avatara i podignutog repa Svakakav svet se danas smuca po internetu Otvorio si mi oci, sto jes jes, samo da me sad ne ujede krpelj ko Dzon Lurija.