glibav Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Ovaj album sam nekad davno bas dosta slusao, onda potpuni zid spram Radioheada, uzmem bezveze da preslusam ponovo i moram da priznam da mi uopste ne prija osim ove pesme koja je bas genijalna i dalje 1
jms_uk Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 9 hours ago, maheem said: Jane Weaver - Flock. Očekujem da ga preselim na Novo, a dobro topić. @jms_uk tripujem da si fan Jane Weaver "Kupljeno", pa ce da se slusa
ultra plasticni Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 (edited) ^ Pa taj Radiohead je najprecenjeniji bend svih vremena Edited March 18, 2021 by ultra plasticni
I*m with the pilots Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Spoiler //Trazeci slicku naletim da ima i film sa Skarlet. U kakvom sam ja paralelnom univerzumu kada nisam ni cula za to? 1
Haralampije Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 (edited) 30 minutes ago, Lancia said: Vidim da si me poslusao glede avatara i podignutog repa Svakakav svet se danas smuca po internetu Edited March 23, 2021 by Haralampije
Lancia Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 1 minute ago, Haralampije said: Vidim da si me poslusao glede avatara i podignutog repa Svakakav svet se danas smuca po internetu Otvorio si mi oci, sto jes jes, samo da me sad ne ujede krpelj ko Dzon Lurija.
Recommended Posts