December 13, 20204 yr Slušajmo samo najbolje! Lucinda Williams - Lu's Jukebox Vol. 3 - Bob's Back Pages: A Night Of Bob Dylan Songs Lucinda za kraj godine časti još jednim odličnim albumom. Album je nastao kao deo koncepta koji uključuje live streaming nastupa, da bi odsvirano i snimljeno kasnije bilo dostupno u formi albuma. Detaljnije Edited December 13, 20204 yr by Ras
December 13, 20204 yr 11 minutes ago, Lancia said: Slusajmo domace! Ne zvuči kao španski :( Šteta, jer ona druga stvar je taman fino toreadorska!
December 13, 20204 yr 1 minute ago, Indy said: Ne zvuči kao španski :( Šteta, jer ona druga stvar je taman fino toreadorska! To sam vam ja okacio link s prevodom idemo dalje...
December 16, 20204 yr Nije me mrzelo da pogledam u arhivu, niko nije pomenuo ovo među najboljima 2012, a vredelo je (više od Dylanovog Tempesta, Neil Youngovog Psychedelic Pilla i drugih stvari koje su tamo figurirale na više top lista... uključujući i puno imena koja se ne pominju zadnjih godina... hype, drugim rečima.)
December 16, 20204 yr Miloš Vuković treba da radi na BBCu za platu https://m.soundcloud.com/liftbg/tape-013-milos-vukovic Edited December 16, 20204 yr by maheem