September 29, 20204 yr Zastrašujuće je kako me neke vesti o smrti parališu i čitavo popdne i veče pokušavam da se otrgnem: Aretha Franklin - Young, Gifted and Black + Stivie Wonder - Music of My Mind + Sam Cooke - Live at The Harlem Square Club 1963. i
September 30, 20204 yr kad se stiglo i do britpopa znak je da su koronarni nedostatak društveno-kulturnog života i izolacija uzeli maha... Spoiler šalim se, još jedan evergrin the man who told everything je vrh.
October 3, 20204 yr 14 hours ago, Jimmy Kowalski said: I? Kako ti se čini? Probaću još koji put, pre konačnog suda. Za sada, entuzijazam da slušam mi splasne nakon otvaranja albuma.
October 3, 20204 yr 4 hours ago, Ras said: I? Kako ti se čini? Probaću još koji put, pre konačnog suda. Za sada, entuzijazam da slušam mi splasne nakon otvaranja albuma. Promasen raw efekat, lose usaglaseni prateci vokali, pretenciozno a ustvari ne dohvata ni do proseka - posle moras da se ispiras sa Betty Davis ili Ike & Tina Turner.
October 3, 20204 yr Pogledaj šta sam slušao poslednjih dana (Ike & Tina, Sly & TFS, Sam Cooke, Aretha, Stivie Wonder), a bilo je i Otisa i Jamesa Browna i to sve nakon Bette Smith n.pl. otac, sin i johnny cash. Sin ima vokal koji je bledunjav i bez autoriteta i srozava album do neslušljivosti.