August 26, 20204 yr Slušao sam tu spodobu (Tenderloniousa) i dobar je album. Ne znam šta se dogodilo sa prošlim, taj mi je bio baš dosadan i nisam mu se vraćao.
August 26, 20204 yr 27 minutes ago, Ras said: Slušao sam tu spodobu (Tenderloniousa) i dobar je album. Ne znam šta se dogodilo sa prošlim, taj mi je bio baš dosadan i nisam mu se vraćao. Sećam se tog iskustva. Tendrrlonious jos uvek koketira sa elektronikom, to mu je kolevka. Sax je nedavno naucio da svira a flautu bukvalno pre neki dan. Tako da treba imati razumevanja. Tender In Lahore i Piccolo - Tender Plays Tubby (Hayes) bi ti se dopali. Np: Harold Land
August 26, 20204 yr Dopada mi se Shakedown, a Hard Rain - ne! Nakon ovog novog (gde takođe dominira elektronika) pomislio sam da možda treba ponovo da poslušam taj Hard Rain?
August 26, 20204 yr 7 minutes ago, Ras said: Dopada mi se Shakedown, a Hard Rain - ne! Nakon ovog novog (gde takođe dominira elektronika) pomislio sam da možda treba ponovo da poslušam taj Hard Rain? Hm pa ne, mada je lepa naslovna numera Ova dva jazz albuma nagazi