Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

Solidno. Neke stvari su mi se svidele, neke ne. Nista epohalno, ali drago mi je da se pojavilo..

• Replies 10.8k
  • Views 669.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

Meni se ic ne svidja, neki rnb vecinom

Dobro je što sam nisko postavio očekivanja :) 

Nije tako loše sve u svemu (ni Miles nije bio bolji u to vreme), a ima čak i par dobrih tema.

Izvesnu nelagodu unapred mi je stvaralo to što je album objavljen pod imenom Milesa Davisa, ali sve informacije o nastanku su ionako dostupne, tako da ni tu nema iznenađenja.

On 13.9.2019. at 13:00, Host said:

Re:Miles. Na prvo slusanje singlova mi je izazvalo jak krindz. Na drugo sam nasao nekoliko simpa stvari. Treceg nece biti.

Zato je ovo izdanje oba palca gore:

hqdefault.jpg

e? super, stoji mi u plejlist kjuu od prekjuče, zamalo na slepo da kupim izdanje :lol: dobro, ne baš na slepo, posle jednog brzog preslušavanja snippeta

Edited by maheem

stereo total - ah! quel cinéma!

24452.jpg

Spoiler

sly & robbie meet nils petter molvaer feat elvind aarset and vladislav delay (2018. Okeh Rec)

iznenađujuće dobar susret dub majstora i skandinavske škole

danas sam pretereao sa kopanjem muzike. stop nekoliko narednih nedelja.
trenutno ide:
a4177373666_10.jpg

juče:
The Lewis Express - Clap Your Hands, soul jazz inspirisan 60im, dobro za klimanje glavom za šankom u kafani radnim danom.
Dego - Too Much, buntovnički al opet nežan. klasičan Dego, jazz broken beats, kao i uvek lepo isproduciran al niš posebno, ni trake, ni album.
Carlton jumel Smith - 1634 Lexington Avenue, retro soul, prepoznatljiv zvuk Timmion Recordsa, još jedan u nizu matoraca koji po prvi put objavljuju materijal. Nema loše pesme al isto tako nema ni jedne za izdvojiti. Jukka Eskola na trubi, Jimi Tenor na tenoru :D

spoken word by Tanesha, ethno, jazz and electronic beats by DJ Khalab. 
fav sa albuma:

u pop ubu fazi: the tenement year + cloudland

kakav all-star šou

Prince Lasha & Sonny Simmons Firebirds 1968