Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted

Solidno. Neke stvari su mi se svidele, neke ne. Nista epohalno, ali drago mi je da se pojavilo..

Posted

Meni se ic ne svidja, neki rnb vecinom

Posted

Dobro je što sam nisko postavio očekivanja :) 

Nije tako loše sve u svemu (ni Miles nije bio bolji u to vreme), a ima čak i par dobrih tema.

Izvesnu nelagodu unapred mi je stvaralo to što je album objavljen pod imenom Milesa Davisa, ali sve informacije o nastanku su ionako dostupne, tako da ni tu nema iznenađenja.

Posted (edited)
On 13.9.2019. at 13:00, Host said:

Re:Miles. Na prvo slusanje singlova mi je izazvalo jak krindz. Na drugo sam nasao nekoliko simpa stvari. Treceg nece biti.

Zato je ovo izdanje oba palca gore:

hqdefault.jpg

e? super, stoji mi u plejlist kjuu od prekjuče, zamalo na slepo da kupim izdanje :lol: dobro, ne baš na slepo, posle jednog brzog preslušavanja snippeta

Edited by maheem
Posted

stereo total - ah! quel cinéma!

24452.jpg

Spoiler

Posted

sly & robbie meet nils petter molvaer feat elvind aarset and vladislav delay (2018. Okeh Rec)

iznenađujuće dobar susret dub majstora i skandinavske škole

Posted

danas sam pretereao sa kopanjem muzike. stop nekoliko narednih nedelja.
trenutno ide:
a4177373666_10.jpg

juče:
The Lewis Express - Clap Your Hands, soul jazz inspirisan 60im, dobro za klimanje glavom za šankom u kafani radnim danom.
Dego - Too Much, buntovnički al opet nežan. klasičan Dego, jazz broken beats, kao i uvek lepo isproduciran al niš posebno, ni trake, ni album.
Carlton jumel Smith - 1634 Lexington Avenue, retro soul, prepoznatljiv zvuk Timmion Recordsa, još jedan u nizu matoraca koji po prvi put objavljuju materijal. Nema loše pesme al isto tako nema ni jedne za izdvojiti. Jukka Eskola na trubi, Jimi Tenor na tenoru :D

Posted

spoken word by Tanesha, ethno, jazz and electronic beats by DJ Khalab. 
fav sa albuma:

Posted

u pop ubu fazi: the tenement year + cloudland

kakav all-star šou

Posted

Prince Lasha & Sonny Simmons Firebirds 1968