Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

Čuvar emocija. Svaki put kada pustim bilo koji album WJ, apsolutna posvecenost slusanju. 

spacer.png

spacer.png

• Replies 10.8k
  • Views 667.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

Sluša li se novi Sprigstin?

Madame-X-1560356670-640x640.jpg

Čak i ako se potrudimo da iz RAM-a izbrišemo onaj neuvjerljivi nastup na Eurosongu, prvi utisak je prekomjerna upotreba autotjuna i kojekakvih filtera za vokale evo i na studijskim snimcima, а smetaju i povremene ča-ča-ča latino recitacije.

Iza ove suvišne glazure čuje se i trud da se oprobaju drugačije muzičke staze, pa tako imamo i dub, tribal  i reggae ritmove uz standradni r`n`b, dance, akustične uvode, piano prelaze itd. Na momente je suviše kompleksno za mejnstrim, uz stihove koji sе bave temama preozbiljnim za milenijalce, ali, nažalost, album je nefokusiran i svako malo se vraća potencijalnim loco loca hit singlovima. God Control, Batuka, I Don`t Search I Find, Looking for Mercy možda ne bi osigurale prepune koncertne arene, ali bi album bio bolji da je čitav u takvom tonu. Not great, not terrible.

Novi Jordan Rakei. Solidan uradak, ali "Wallflower" ostaje neprikosnoven. 

a0933471825_10.jpg

On 15. 6. 2019. at 4:42, Host said:

Ja cu sutra. Er valja? Singlovi su mi odlicni

Reveal hidden contents

Ne skidam iz plejera, a i necu najmanje do jeseni.

Grateful Dead Aoxomoxoa

Fabio Orsi Sterminato Piano

a0257904015_10.jpg

86hw3Gm.jpg

New Order - Power, Corruption & Lies

P9c6e4x.jpg

spacer.png

9r9PxAA.jpg

Aldous Harding - Designer

UyJYBEl.jpg