beyoncé Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 On 16.3.2019. at 13:24, Majo said: lepi su ovi cowboy junkies iz okeanije isto iz melburna dolazi i ovo flying nun čedo koje podseća na the feelies koje volim twerps - s/t Spoiler
Willow Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Iznenađenje dana za mene predstavlja Robert Palmer. Sećam ga se po ona dva spota iz osamdesetih, sa utegnutim dugonogim ribama, mislim da su se stvari zvale "Simply irresistable" i "Addicted to love". Bezveze su mi bile obe te stvari pa sam mislio da mu je ceo opus u tom fazonu i nikada se nisam potrudio ga ga overim. Međutim, preslušavam ovih dana neke njegove ranije albume, pre tog "Simply irresistable" sranja, i, ono, dopadaju mi se. Ima tu promašaja, ali i finih stvarčica, ponekad u Pol Veler, ponekad u Brajan Feri, ponekad u Stivi Vonder fazonu. Takođe, nisam znao da je Palmer umro 2003. Jbg. NP:
beyoncé Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 10 hours ago, James Marshall said: Al su mačke u spotu bile vrh ima i ona verzija za žene Spoiler mačori, nažalost, ni blizu onim ženama ........... np. dirty three - ocean songs Spoiler
maheem Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 ne pamtim kad sam poslednji put pustio novi hip hop album al novi album ove carice sam morao čekirati. vrlo dobra 4+. voleo bih je uhvatiti uživo Little Simz - Grey Area
Recommended Posts