Malkmus Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Nešto kratkih utisaka o taze i relativno taze albumima sa subjektivnim ocenama. Bethany Curve - Murder Shoegaze. Odavno je sve rečeno tu, međutim, u granicama žanra ovo je sasvim neloše. 6.5/10 Bob Mould - Sunshine Rock Imao je niz od tri odlična, mračna albuma. Ovaj je poletniji, ali slabiji od prethodnih. Nekako mi je duhom bliži File Under: Easy Listening. Dobar rok album. Nadam se da ću naći još nešto za više od 7.5/10 Boy Harsher - Careful Coldwave, synth, depechemodasto... ne znam kako se ovo klasifikuje. Super mi je za brzo hodanje, prevoz, ali opet... 7.5/10 Cass McCombs - Tip of the Sphere Volim Cassa, no album mi album uopšte nije legao. Ne ocenjujem, možda mi se na kraju i svidi. Kritičari uglavnom pišu da je vrlo dobar/odličan. Deerhunter - Why Hasn't Everything Already Disappeared Indie rock. Dobar i ne preterano originalan. 7/10 Juliana Hatfield - Weird 6.5/10 Rustin Man - Drift Code Žanrovski previše šaren za klasifikaciju. Očekivao više, smeta mi vokal. Moram da ga slušam još, ali odličan nije... The Telescopes - Exploding Head Syndrome Teška psihodelija. Ovako nešto je moglo biti snimljeno i tamo negde 1987. Teži monotoniji. 5.5/10 The Twilight Sad - It Won't Be Like This All the Time Najbliža referenca bi bila Interpol, imaju tu i tamo nešto shoegazično. Isti kao i svi njihovi albumi, ali rekao bih, jedan od dva najbolja. 7.5/10 Unloved - Heartbreak 60s pop. Samo evidentiram, ne ocenjujem, nije mi legao zasad. Weezer - Weezer Neoriginalne obrade velikih MTV hitova, uglavnom iz osamdesetih. Nisam ljubitelj ovog benda. Za sramim se priznati. Xiu Xiu - Girl with Basket of Fruit Neko eksperimentisanje a la no wave. 6.5/10, ali daću mu još koju šansu. I tako. Niš posebno. Čekam novi album Beth Gibbons.
beyoncé Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 On 10.2.2019. at 10:36, maheem said: Osmorica njegovih sinova sviraju u Hypnotic Brass Ensemble-u Quote Hudah, Cid, Baji, L.T., Yosh, Rocco and Clef and Smoove—eight sons of the jazz trumpeter, astral jazz pioneer, and black American icon Phil Cohran—grew up on Chicago’s South Side living apart from their peers. They were raised as vegans. They wore homemade clothes and hand-me-downs to school. And they lined up sometimes before dawn every morning for practice. Cohran taught his sons to play their horns young, in some cases shortly after they learned to walk, and they would line up as a family for “long tones,” where they emptied all the breath in their bodies into their horns, generating one rich drone that greeted the sunrise. ne znam sad šta da mislim o ovoj vojsci. plaši me malo... slično i ovaj švedski vudu čudak goatman - rhythms feelgood recept onyeabor williama Spoiler
Jimmy Kowalski Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 https://nubiyantwist.bandcamp.com/album/jungle-run
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Heiner Goebbels - Surrogate Cities (ECM New Series) info Spoiler Sjajno!
Lancia Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 10 hours ago, Ras said: Heiner Goebbels - Surrogate Cities (ECM New Series) info Hide contents Sjajno! Jeste. Vise zbog atmosfere, manje zbog muzike, me podseca na The Knee plays.
Ras Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Zbog plesa? Ne znam The Knee Plays, a slučajno sam odabrao YT za ilustraciju - prvi koji nije imao statičnu sliku. Sinoć sam dao sebi oduška i otpanjio ove gradove-dobra dinamika.
Jimmy Kowalski Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 https://theoncross.bandcamp.com/album/fyah
Willow Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Prijatno iznenađenje ovog jutra među novim izdanjima na Dizeru. Prva asocijacija - Maynard Keenan i njegov bend Puscifer. Dobra Tool-olika svirka.
Aleksija Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 e, nisam cula, hvala ovih dana mi strasno prija ovo
Lancia Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 On 18.2.2019. at 21:45, Jimmy Kowalski said: https://theoncross.bandcamp.com/album/fyah i ovo malopre
maheem Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 On 15.2.2019. at 20:39, Jimmy Kowalski said: https://nubiyantwist.bandcamp.com/album/jungle-run dobri su. trebali su manje komercijalnije
Recommended Posts