Ras Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Ne zezam se: kada nastupaju kao orkestar Fire! snažno asociraju na pleme, psihodelija je u njihovoj muzici konstantno prisutna, a agresiju i bes baš i ne registrujem.
Lancia Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 3 minutes ago, Ras said: Ne zezam se: kada nastupaju kao orkestar Fire! snažno asociraju na pleme, psihodelija je u njihovoj muzici konstantno prisutna, a agresiju i bes baš i ne registrujem. Nidje veze moj Rase, da je tako, pola eksperimentalne muzike bi otislo preko preko zamisljenog plemena u hipi svet.
ultra plasticni Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Pomesao Ras Fire! Orchestra je na momente hipi
beyoncé Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 (edited) 7 hours ago, Majo said: Nidje veze moj Rase... 6 hours ago, ultra plasticni said: Pomesao Ras... hej! 9 hours ago, Majo said: Ras je uvek u pravu, on ti je Mamas & Papas sto se muzike tice i ne samo muzike:) još hipija Spoiler Edited November 25, 2018 by beyoncé
zorglub Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Najbolje od J-Popa, City-Popa, Mellow-Fusiona, kako god - savršeni letnji album, sorry ako je bilo:
Ras Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Pomešao sam Fire! i Fire! Orchestra I ovo nije psihodelija:
Ras Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 U to ime album i bend koji se bave muzikom ranog srednjeg veka:
Lancia Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 4 minutes ago, Ras said: U to ime album i bend koji se bave muzikom ranog srednjeg veka: Legla si ko hipi, ustala ko inkvizicija. ja cekam da mi Maheem posalje ovo:
Ras Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 1 minute ago, Majo said: Legla si ko hipi, ustala ko inkvizicija. Svrati da se ogreješ kraj vatrice.
I*m with the pilots Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 On 21.11.2018. at 13:46, Majo said: kad vec ne moze @I*m with the pilots da slusa, ima ko moze nije trenutno Betty, al' je Dreams of Leaving.... Ko kaze da ne mogu, stoji mi u autu Zouave ^_^ Znas kako se kao dete radujem kada znam da imam jos tri pa dve pa jednu pesmu do njih.... np: Murkofov miks https://inverted-audio.com/murcof-crafts-an-eclectic-and-emotive-mix-for-newtype-rhythms
Jimmy Kowalski Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 https://thedurites.bandcamp.com/album/gamma-ray-jones Quote Gamma Ray Jones is The Du-Rites musical backdrop for 20” long cars, Mateus wine, sport jackets, 10 minute fist-fight scenes and all that was gritty about New York City in the 1970s.
Recommended Posts