Indy Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Talentovano dete iz komšiluka. Ja imam potkošulje starije od nje, ali peva i svira k'o tata.
Indy Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 EDIT. ^Pjesmopisanje malo kaska za drugim talentima, ali OK... Ima vremena.
Lancia Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 novo Kozalekevo hipnotisuce pricam ti pricu. Sun Kil Moon, This is my dinner:
beyoncé Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 lujka jeffrey lewis peva pesme još veće lujke, bitnika tuli kupferberga (imao je malu epizodu i u makavejevljevom WR: MO) lirski i muzički dadaizam albuma savršeno odgovara i današnjoj uvrnutoj realnosti, možda mi je zato jedan od najslušanijih ove godine Spoiler
Lancia Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 17 minutes ago, beyoncé said: be my sacrificial lamb OK np:
beyoncé Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 ^ očekivala sam malo više poleta zbog žrtvovanja ženi "famished for a man". taj izraz lica ne obećava. moraću da se obratim zgodnom džeku Spoiler
Lancia Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) 38 minutes ago, beyoncé said: ^ očekivala sam malo više poleta zbog žrtvovanja ženi "famished for a man". taj izraz lica ne obećava. moraću da se obratim zgodnom džeku fair enough:) tvorac je stvarno mogao da obrati paznju na karakter nekih stvorenja: Spoiler wtf¿ vecinu stvari svojevremeno nisam podnosio, danas mi legle: Edited November 2, 2018 by Majo
Jimmy Kowalski Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 https://abstractorchestra.bandcamp.com/album/madvillain-vol-1
Lancia Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 @Indy preslusaj, ako se ne svidi tebi, mackonji ce sigurno:)
Recommended Posts