Willow Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) Jbg, Spotify i dalje ne može da se sluša iz Srbije ako idemo regularnim putevima. Dok Šveđani ne stignu do ovih zabiti u svom punom sjaju, tu je Dizer. Edited May 7, 2018 by Willow
Indy Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 13 minutes ago, Willow said: Jbg, Spotify i dalje ne može da se sluša iz Srbije ako idemo regularnim putevima. Dok Šveđani ne stignu do ovih zabiti u svom punom sjaju, tu je Dizer. Stvarno bzvz. Ja sam btw godinama koristio (odavde) Spotify za dz. Kad je za dz. onda imas reklame (mada sam i to uspesno blokirao, slusajuci Spotify kroz web browser sa adblockom :D) Dobro da si mi rekao, da ne saljem vise linkove na Spotify:(
Willow Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 1 hour ago, Indy said: Stvarno bzvz. Ja sam btw godinama koristio (odavde) Spotify za dz. Kad je za dz. onda imas reklame (mada sam i to uspesno blokirao, slusajuci Spotify kroz web browser sa adblockom :D) Dobro da si mi rekao, da ne saljem vise linkove na Spotify:( Ma opušteno, torima, stavljaj linkove. Valjda će i taj Spotify uskoro da postane zvanično dostupan u Sr.
Jimmy Kowalski Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 9 hours ago, maheem said: Odlicna Jessica! Savrsen letnji soundtrack..
Lancia Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 On 5.5.2018. at 11:55, maheem said: možeš probati i njegov prethodni lp koji je zapravo poigravanje sa Tony Allenovim drum patternima i semplovima plus vintage synths preko. bolje mi ovo
Indy Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 15 hours ago, Majo said: bolje mi ovo Jeste, skroz fun ceo album
Recommended Posts