May 7, 20186 yr Jbg, Spotify i dalje ne može da se sluša iz Srbije ako idemo regularnim putevima. Dok Šveđani ne stignu do ovih zabiti u svom punom sjaju, tu je Dizer. Edited May 7, 20186 yr by Willow
May 7, 20186 yr 13 minutes ago, Willow said: Jbg, Spotify i dalje ne može da se sluša iz Srbije ako idemo regularnim putevima. Dok Šveđani ne stignu do ovih zabiti u svom punom sjaju, tu je Dizer. Stvarno bzvz. Ja sam btw godinama koristio (odavde) Spotify za dz. Kad je za dz. onda imas reklame (mada sam i to uspesno blokirao, slusajuci Spotify kroz web browser sa adblockom :D) Dobro da si mi rekao, da ne saljem vise linkove na Spotify:(
May 7, 20186 yr 1 hour ago, Indy said: Stvarno bzvz. Ja sam btw godinama koristio (odavde) Spotify za dz. Kad je za dz. onda imas reklame (mada sam i to uspesno blokirao, slusajuci Spotify kroz web browser sa adblockom :D) Dobro da si mi rekao, da ne saljem vise linkove na Spotify:( Ma opušteno, torima, stavljaj linkove. Valjda će i taj Spotify uskoro da postane zvanično dostupan u Sr.
May 7, 20186 yr On 5.5.2018. at 11:55, maheem said: možeš probati i njegov prethodni lp koji je zapravo poigravanje sa Tony Allenovim drum patternima i semplovima plus vintage synths preko. bolje mi ovo