Ras Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 tamburalo momče uz tamburu... ...one more kiss, dear
wayfaring stranger Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ko kaze da Dead Mraz ne ispunjava zelje? Jedan od 10 all time favorita.
Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 9 hours ago, wayfaring stranger said: Ko kaze da Dead Mraz ne ispunjava zelje? Jedan od 10 all time favorita. Ovo sam od tebe i pokupio pre ihahaj vremena. I slušalo mi se pre neki dan, potražio da skinem nešto bolje (imam negde još i mp3) i nisam našao. Saa slušam ovaj:
Ras Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Rekao Lancia da se ovo pakuje u neprozirnu plastiku, na način na koji cigarete pakuju: Spoiler Bez obzira na omot, i bez obzira na odluku da glumi Terezu Kesoviju, dobar album, opet sa nizom vanserijskih tema: Blissig Me, Utopia, Loss, naravno The Gate
wayfaring stranger Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 20 hours ago, Ras said: Ovo sam od tebe i pokupio pre ihahaj vremena. I slušalo mi se pre neki dan, potražio da skinem nešto bolje (imam negde još i mp3) i nisam našao. Saa slušam ovaj: Doneo Dead Mraz cd, pa ako hoces da se uflakas, javi. Samo me podseti koji program da koristim za flac.
Ras Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 36 minutes ago, wayfaring stranger said: Doneo Dead Mraz cd, pa ako hoces da se uflakas, javi. Samo me podseti koji program da koristim za flac. Bio bih zahvalan. Bez žurbe, kad nađeš vremena. Ne znam koji softver koristiš na kompu za uvoz cd-a, nije neophodno da bude u flac formatu, može i sirovi .wav, pa ću se dalje baviti konverzijom. FLAC Fronted
Ras Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 8 minutes ago, Majo said: Dobro je to ispalo, zapravo - odlično! Opasna su ekipa svirača, posvećeni su i rezultati retko kada izostanu. Favorit Ryan Adams u 200 More Miles.
Lancia Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ma, sjajno. Ako moram da biram, Vic Chesnutt je skroz jebitacan, pogotovo u Postacard Blues.
beyoncé Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) omiljeni spiritualized - lazer guided melodies Edited December 14, 2017 by beyoncé
Recommended Posts