Haralampije Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) Da, narocito mi se ne dopada Dve hiljade i kusur godina, pravi omage musavom Bori Djordjevicu.Deder prosvletli me sta je to sto ja ne uspevam da cujem kod NV Edited November 15, 2017 by Haralampije
wayfaring stranger Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) Da, narocito mi se ne dopada Dve hiljade i kusur godina, pravi omage musavom Bori Djordjevicu.Deder prosvletli me sta je to sto ja ne uspevam da cujem kod NV Nema potrebe da prosvetljujem bilo koga. Pogotovo sto mi tvoje misljenje apsolutno nista ne znaci pa da ti nesto dokazujem i pokazujem. Ukusi su razliciti, a ti si prvi koji je rekao nesto izuzetno lose o albumu. Daleko sam od fana NV, ali ovaj album je ozbiljan izuzetak. + dodirne tacke Bore Djordjevica i Dve hiljade i kusur godina Edit: Najbolju recenziju albuma je napisao Alamo. Sam pocetak recenzije najbolje opisuje album: Nedeljama preslušavam “Veronautiku” Preslusavati nedeljama nesto sto je Vranjkovic snimio je za mene nezamislivo, dok nisam pustio ovaj album, nekoliko puta. Nakon preslusavanja sam trazio recenziju i naletim na ovu recenicu. Razvucem osmeh od uva do uva. Apsolutno tacno. https://www.youtube.com/watch?v=EDSrA9HITyo Edited November 15, 2017 by wayfaring stranger
Haralampije Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) 2K i kusur je ipak ovde Vokalna inter.. plus lirika obaska pure omage to ...? ok ajde da editujem i ja : nema potrebe za nipodastavanjem, naravno moje ti misljenje nista ne znaci,to bi trebao da bude neki argument kao i hvalospev inkala o albumu?elem u pravu je covek,boli glava od albuma.preseravanje NV i nevesto cesanje o slowcore,psihodeliju,grunge,hard...Pretenciozni naslovi kao Veronautika ili Bremeplov samo pojacavaju utisak... Edited November 15, 2017 by Haralampije
wayfaring stranger Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Pronadji neki putpronadji novi svetja sam alergican na straha jos sam gori nego preNema razloga da poverujem svestedi svoj proliveni znojmoj bol je, ipak samo moj Sve kao da je sani kao da smo tu vec bilineki dan u isti casto prati nas od malih noguSanjao sam te, kucas ekseremoje ruke krvareja kao podnosim svePozelim na trenda nisam vise tuda prosto prestanemda trazim zvezdu vodiljuE, vidis, to je lazi za to ne postoji lekkad mislis gotovoa ono pocinje tekJednom u zivotudigni belu zastavui prihvati to kao svoju pobeduSvest za opste dobroskupi ranjenepa im podari soneka se okaleIzvestaceni osmehsto odnosi tvoj grehna listu cekanjana listu trajanja, bez kajanjaLice sakrivaa ruke pune darovai ceka da ti daceka da ti daOci velike, njima vidi sveal' on je tako starnema neravaosramocen i sedu ocima mu ledIsta uloga dve hiljadei kusur godinai nikad nece sticii nikad nece sticinikad, nikad na vreme
Hippie Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) kakav glas em stajl potsecha me na Annette Peacock ehh.. danas vise niko nema petlju da bude [vako] romantican Edited November 16, 2017 by Hippie
ultra plasticni Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Jimmy Giuffre-Free Fall (1963, Columbia)
Willow Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Šarlotica ( ) izbacila novi album. Mellow, Air-ish vajb, za neka sanjiva jutra, ima dosta osobina albuma "5:55". Fino. Slušaće se. http://www.deezer.com/en/album/51385592
beyoncé Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 kalifornijska pankić popić tortica, dva reda hitova, jedan red filera together pangea - bulls & roosters
Recommended Posts