maheem Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 uhvatio ove momke na Mezzu sinoć pa poskidao par albuma, np: Butcher Brown - Virginia Noir
maheem Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Marcus Tenney Trio - Live on Robinson!!! odličan album Carleen Anderson, jazz, soul & gospel inside ukoliko neko naleti na njegov prošlogodišnji album Resistance Sonore nek mi pretty please šibne linak
maheem Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 digital izdanje je for free: https://ezracollective.bandcamp.com/releases
kurdi Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 jel ovo nesto sto nema na onom kleenex/liliput complete... ne znam kako se zove, al 2cd na kojem ima sve?
Lancia Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 jel ovo nesto sto nema na onom kleenex/liliput complete... ne znam kako se zove, al 2cd na kojem ima sve? nemam pojma, nije mi pri ruci, evo proveri.
kurdi Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 nemam pojma, nije mi pri ruci, evo proveri. super, hvala!
kurdi Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 u, ovo je super. generalno mi je dan stuart bolji od poznatijeg i kuljeg propheta. (a i wynn naravno car) drugi danny & dusty mi je bio ploca godine, a i ovaj marlowe billings mu je dobar; poslednji nisam jos cuo.
Recommended Posts