Bujodrag Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 sa vinila? Imao nekad al' negde sam izgubio tu ploču. Ovo je bilo sa kompa, jbg.
Bujodrag Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Dala mi, svojevremeno, bivša devojka album Ejmi Vajnhaus da preslušam. Njoj se jako svidjao jer je ona tad bila popularna. (Ne devojka nego Ejmi -_- ) Diskretno sam prevrtao očima ali sam bio korektan i preslušao ceo album. I, kad me je ona pitala kakvo mi je mišljenje o albumu, rekao sam, nije loše, ali jedna pesma mi se jako svidela, baš odskače od ostalih. Koja pesma, pitala me? Pa ova, pokazah joj. A ona reče, uh, jbt, pa to nije Ejmina pesma, ne znam kako je završila u tom folderu. To nije Ejmi to je
Indy Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Dakle, vidim ja da mi nešto nedostaje u životu! Mmmm, šta bi to moglo da bude?! Da, da, da!
maheem Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Dakle, vidim ja da mi nešto nedostaje u životu! Mmmm, šta bi to moglo da bude?! Da, da, da! Overi lep mix In Memory of Maurice White of EWF by GP: http://www.gillespetersonworldwide.com/in-memory-of-maurice-white-of-earth-wind-fire-mix/
Gospodin Slucaj Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 nači počeo sam slušati muziku koje nema na yt id rather go blind sa ovog albuma je najbolja interpretacija ikada
Indy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Slušam The Best of San Remo Muka mi od ovih Ameroengleza, ne mogu više da ih čujem bar neko vreme.
maheem Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 aj da vidimo sta je to tjatja Karizma izvrteo
Recommended Posts