Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

On 6. 9. 2016. at 18:08, Majo said:

Folder.jpg

jos slusam ovo. savetujem vam, da mi se pridruzite.

zanimljiv, ustvari vise zarazan repetitivni pop sa povremenim gostovanjem shriekback sounda i glasa.  

• Replies 10.8k
  • Views 669.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

sticker,220x200-pad,220x200,ffffff.u1.jp

Od sinoc do jutros skinuo preko 300 obrada pesama Townes Van Zandta koje do sada nisam imao. Mislim da ima izmedju 1000 i 1500 regularno snimljenih obrada.

Zapostavljeno gradivo od 2010 do sada. Ima sjajnih iznenadjenja i nekoliko kompletnih tribute albuma koji su se provukli ispod radara. Lepo podsecanje.

Edited by wayfaring stranger

On 8. 9. 2016. at 11:12, Majo said:

jos slusam ovo. savetujem vam, da mi se pridruzite.

zanimljiv, ustvari vise zarazan repetitivni pop sa povremenim gostovanjem shriekback sounda i glasa.  

Zaista bi licilo na Shriekback ali kad bi umesto Berija vokalisao Dragan Stojnic ili bar Leonard  Koen 

ot

gallery-1464874465-nick-cave-skeleton.jp

Edited by Haralampije

je li seronjo, osim sto lupetas, a da napises neki put nesto svoje i da prekines da me stalkujes i kvotujes moje postove?  

BHJvZH8.jpg

za nas polukonje, polukauboje:

73511d10.jpg

On 8. 9. 2016. at 13:27, Haralampije said:

ot

gallery-1464874465-nick-cave-skeleton.jp

Lici dosta na The Boatman's Call u jednom delu, malo vuce i na ranije albume s kraja osamdesetih i pocetka devedesetih, nesto se malo preselilo i sa Push the Sky Away. 

Edited by Sludge Factory

On 8. 9. 2016. at 14:17, Majo said:

je li seronjo, osim sto lupetas, a da napises neki put nesto svoje i da prekines da me stalkujes i kvotujes moje postove?  

Vidim da ti moderacija svasta dozvoljava ovde, od promene nicka do vredjanja, lepo.Pokazi mi gde ja to tebe stalkujem?Da kojim slucajem nisi glupavi buzdovan i da si lepo pitao, objasnio bi ti zasto album te belgijske skupine ne trpi komparacije sa Shriekbackom, pa cak ni u naznakama.Mogao sam ti pricati i o koncertu Shriekbacka na kojem sam bio davno,davno ali nema veze, samo nastavi

Kretencino, nemam ja obavezu da tebe ista pitam, ako imas nesto da kazes o muzici ili bilo cemu, slobodno pisi, samo nemoj da se lepis na moje postove i prestani da ih kvotujes. Sa ljudima koji ne poznaju elementarnu komunikaciju, moja relacija je uvek bila nula. 

209889b.jpg

:heart:

z-49.jpg

On 9. 9. 2016. at 8:20, Majo said:

Kretencino, nemam ja obavezu da tebe ista pitam, ako imas nesto da kazes o muzici ili bilo cemu, slobodno pisi, samo nemoj da se lepis na moje postove i prestani da ih kvotujes. Sa ljudima koji ne poznaju elementarnu komunikaciju, moja relacija je uvek bila nula. 

Ni sluha a bome ni pameti  :isuse:

Pusi kurac.  

jadniche

napredujes, kretenu, bar nisi kvotovao post.

np: djokovic +

Folder.jpg