Takeshi Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 i nisu neke obrade ali ima jedna odlicna: https://soundcloud.com/toddterje/lafetesauvage
Bujodrag Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 ostatak dana albumi Bobby Hutchersona Ja znam samo Total Eclipse album. Šta još valja? A od Milta Jacksona mi je svojevremeno za malo izmakla ploča Sunflower.
maheem Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ja znam samo Total Eclipse album. Šta još valja? A od Milta Jacksona mi je svojevremeno za malo izmakla ploča Sunflower. ima brdo albuma a meni su najdrazi Montara i Happenings, a preporucujem i Oblique, Stick Up, Now! i Components na kojem se nalazi Hutchersonova prelepa Little B´s Poem, doduse ima je i na Knucklbeanu al nema te verzije na yt: odlicna ekipa muzicara na vecini albuma. jutros sam ponovo vodio borbu sa samim sobom oko kupovine ploca pa sad malo pravim rekapitulaciju sta bih zeleo da imam uglavnom svratice se ovih dana u jedan super vinyl jazz shop pa cu izabrati shtone
Bujodrag Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 ima brdo albuma a meni su najdrazi Montara i Happenings, a preporucujem i Oblique, Stick Up, Now! i Components na kojem se nalazi Hutchersonova prelepa Little B´s Poem, doduse ima je i na Knucklbeanu al nema te verzije na yt: odlicna ekipa muzicara na vecini albuma. jutros sam ponovo vodio borbu sa samim sobom oko kupovine ploca pa sad malo pravim rekapitulaciju sta bih zeleo da imam uglavnom svratice se ovih dana u jedan super vinyl jazz shop pa cu izabrati shtone Će čekiram I ja sam malo zaribao sa kupovinom ploča. Jedan razlog su finansije a drugi je što svakodnevno otkrivam neku novu muziku. Raznovrsnost je super, stalno učim da stare stvari slušam na novi način. A slušam i nove stvari na stari način :)
Sludge Factory Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 (edited) Linak? Priti pliz! Edited June 20, 2016 by Sludge Factory
Recommended Posts