February 24, 201510 yr father john misty za kobnog, meni bas i ne ide Jes' da je prilično slabiji od Fear Fun, ali ga ja vrtim, ne prestajem.
February 24, 201510 yr http://www.bbc.co.uk/programmes/b00s36jh Neneh Cherry tells the story of her favourite singer with the help of Emmylou Harris, Tori Amos, Joan Baez, Suzanne Vega, Jill Scott and others. Fina mini serija od 6 epizoda o Billie Holiday.
February 25, 201510 yr Ljudi moji šta trenutno ide na B92 ovo je za tvorza čak samicu o cemu se radi?
February 25, 201510 yr o cemu se radi? Išla je neka "autorska" emisija Digster rezidentura. Neka 2 emo lika imaju gosta iz sveta mahom elektronske muzike koji bira pesme i drvi o njima. A juče je kao gost bilo stvorenje koje je napravilo "bum" na vevo kanalu na tjubu, neki lik iz Čačka sa svojim maloletnim glasićem peva odvratnu i totalnu pedersku sint-pop pesmicu. Nije to za tebe, veruj mi
February 25, 201510 yr Išla je neka "autorska" emisija Digster rezidentura. Neka 2 emo lika imaju gosta iz sveta mahom elektronske muzike koji bira pesme i drvi o njima. A juče je kao gost bilo stvorenje koje je napravilo "bum" na vevo kanalu na tjubu, neki lik iz Čačka sa svojim maloletnim glasićem peva odvratnu i totalnu pedersku sint-pop pesmicu. Nije to za tebe, veruj miIstina, ja pomislio pustili neku dobru muziku, pa te zaprepastili [emoji6]