kobni zelaya Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 father john misty za kobnog, meni bas i ne ide Jes' da je prilično slabiji od Fear Fun, ali ga ja vrtim, ne prestajem.
John Coltrane Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 http://www.bbc.co.uk/programmes/b00s36jh Neneh Cherry tells the story of her favourite singer with the help of Emmylou Harris, Tori Amos, Joan Baez, Suzanne Vega, Jill Scott and others. Fina mini serija od 6 epizoda o Billie Holiday.
ultra plasticni Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ljudi moji šta trenutno ide na B92 ovo je za tvorza čak samicu
bad music for bad people Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ljudi moji šta trenutno ide na B92 ovo je za tvorza čak samicu o cemu se radi?
ultra plasticni Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 o cemu se radi? Išla je neka "autorska" emisija Digster rezidentura. Neka 2 emo lika imaju gosta iz sveta mahom elektronske muzike koji bira pesme i drvi o njima. A juče je kao gost bilo stvorenje koje je napravilo "bum" na vevo kanalu na tjubu, neki lik iz Čačka sa svojim maloletnim glasićem peva odvratnu i totalnu pedersku sint-pop pesmicu. Nije to za tebe, veruj mi
bad music for bad people Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Išla je neka "autorska" emisija Digster rezidentura. Neka 2 emo lika imaju gosta iz sveta mahom elektronske muzike koji bira pesme i drvi o njima. A juče je kao gost bilo stvorenje koje je napravilo "bum" na vevo kanalu na tjubu, neki lik iz Čačka sa svojim maloletnim glasićem peva odvratnu i totalnu pedersku sint-pop pesmicu. Nije to za tebe, veruj miIstina, ja pomislio pustili neku dobru muziku, pa te zaprepastili [emoji6]
maheem Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Romare - Meditations On Afrocentrism EPRomare - Love Songs: Part One EP
Recommended Posts