Indy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 ^najbolje preporucam ljubiteljima ambidzenta. Moby odradio odlican posao.
maheem Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 odlična svirka za kafanu. live album covera, latino funk, all killaz no fillaz itd.+ odlična verzija Stoned Soul Picnic
John Coltrane Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Poznat mi bend, neko ih je ovde kacio.
Willow Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Poznat mi bend, neko ih je ovde kacio. Side project Grega Dulija. Ovu obradu stvari "Live with me" peva Mark Lanegan. Sve u svemu, opak tandem. NP: https://www.youtube.com/watch?v=8XH8LIud7No
Guest Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 a bas sam se pitao di je Carolina Chocolate Drops
Indy Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Našo kompletne Thee Oh Sees u povampirenom zalivu gusara. Joj alću sad da se drogiram!
Guest Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 okreni, obrni, nema nista bolje od r'n'rolla.
maheem Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 ne znam ni sam zašto očekujem puno od ovog albuma...valjda zato što ga je draga osoba okačila i zato što prva stvar asocira na (lep) osećaj sporog tonjenja u duboko more kroz koje probija sunce i nikada ne postane potpuno mračno. onaj osećaj kada ti žena svojim svilenim dlanom lagano dira one svetle paperjaste dlačice na telu, što se vide samo pod sunčevom svetlošću kada pada na njih u zatamnjenoj prostoriji.
Recommended Posts